ЛЮБИМИТЕ НИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИ

SmartApps ни улеснява, когато имаш нужда да управляваш приходи, да банкираш, пазаруваш или просто да се забавляваш с пари

0 коментара Сподели:

За да те улесни при работата с лични финанси и разпределяне на собствен бюджет, екипът на SmartApps избра няколко приложения, които спестяват ходенето до банков клон и с които управляваш приходи, да банкираш, да пазаруваш и да се забавляваш.

EXPENSIFY

Виртуалният счетоводител Expensify сканира касови бележки и пресммята автоматично всички приходи и раазходи, както и те информира за баланса. От тееб се изисква само да въвеждаш редовно информация кога си харчил или получил пари.

Свали за Android.

Свали за iOS.

Свали за Windows Phone.

 

XE CURRENCY

Идеалният валутен конвертор. Xe.com разполага с актуална информация за всички официални валути по света, както и за техния курс една към друга. Конверторът пресмята колко струва една валута спрямо друга и може дори да следиш движението на стойностите им.

YNAB

You Need A Budget от английски, или "Имаш нужда от бюджет". Приложението изгражда твоя месечен бюджет и пресмята всички разходи, които трябва да направиш за 30 дни. За пълноценна работа трябва да се инсталира и програма за домашен компютър.

PAYPAL

Платформа, с която може да заплащате във всички сайтове, без да се притеснявате за сигурността си. Захранвате виртуалната PayPal сметка с пари от кредитната ви карта. Разполагате със собствен акаунт, който позволява прехвърляне на средства на приятел. Един от най-сигурните начини за онлайн-разплащане.

MAKE IT RAIN

Пръскай пари на воля. Изключително забавна  и пристрастяваща игра, която изисква от теб единствено да влачиш банкнота по банкнота и да харчиш на воля. С увеличаването на хвърлените на вятъра пари получаваш възможности за още по-ефективно разхищение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *