ЛЮБИМИТЕ НИ ВИДЕО ПРИЛОЖЕНИЯ

SmartApps избра трите най-добри приложения, с които да бъдеш истински мастър на видеоклиповете в телефона ти

0 коментара Сподели:

Добрите видео-приложения изискват мултифункционалност и удобен дизайн. Поради това SmartApps избра някои от по-успешните, с които да разнообразиш ежедневието си и да сътвориш чудеса.

SOCIALCAM

Най-социалното видео приложение. Socialcam има над 20 милиона сваляния и е най-лесният начин да запишеш, споделиш или да качиш клипчета във водещите социални мрежи като Facebook, Twitter и YouTube. Може да снимаш колкото пожелаеш без да се притесняваш за паметта на телефона, защото клиповете се качват в облачни сървъри. Изключително полезно е за снимане на дълго видео, ако телефонът те ограничава. Разбира се, може да качваш и споделяш вече направен клип с телефона. Неслучайно New York Times определе Socialcam като "най-популярното видео приложение".

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

MAGISTO

Magisto Video Editor превръща твоите клипчета и снимки в невероятни филмчета с музикални и визуални ефекти само за минутки. Най-приятното обаче е, че не трябва да разбираш от видео редактиране, тъй като приложението автоматично разчита кадрите, продължителността, яркостта на обектите и други фактори, с които да направи видеото изключително успешно. Може да добавяш бекграунд музика, като библиотеката с легални парчета е изключително богата. Виж нашия триминутен опит за видеоклипче на goo.gl/GfXAb

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

MX PLAYER

Край на проблемите с драйвъри с чудесния плейър за клипове във всякакви формати и файлови разширения. Приложението позволява гледането на всякакви видеа (стрийм или файл в телефона). В MX Player също така управляваш самата картина като увеличаваш и намаляваш изображението само с два пръста и налагаш субтитри. Идеално е и за детски филмчета, като има опции за заключване на екрана, за да не стават фалове. Работи еднакво бързо както на стари смартфони, така и на мощни флагмани.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

Виж и любимите ни приложения за лични финанси.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *