СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА MY BEAT LIVE 4 НА 22-РИ ЕТАЖ НА ХОТЕЛ „РОДИНА“

Даваме три двойни покани за предстоящото събитие от поредицата на Ballantine`s

0 коментара Сподели:

Второ за 2014-а и четвъртото въобще парти нависоко се задава на 23 октомври, а локацията този път е 22-ри етаж на хотел „Родина“. С поредицата събития на Ballantine’s през последните две години гледаме София от орлов поглед и слушаме артисти, сред които нашите момчета KiNK, Tekniq, Vladislav Moustache Love и още много.

Този път музикалната част е от Bel, Dssy Mssy, Kaloo, Funkusion и Makopa. Както винаги партито ще бъде излъчено в реално време на www.mybeatlive.com, където в момента можеш да броиш дните до ивента, както и да гледаш предишните епизоди, ако имаш каквито и да било колебания, че това е пар-ти-то.

Понеже знаем, че ти се иска да изследваш алтернативни парти локации и да замениш обичайните клубни вечери с нещо пò  така, ти даваме възможност да спечелиш една от трите двойни покани, които сме подготвили. Ако искаш да видиш името си в гест листа, от теб се иска само едно – сподели в коментарите към тази статия кои са парти елементите, които са нужни, за да помниш дълго едно събитие.

На 22-ри, точно в 13:00 теглим трима от коментиралите (на случаен принцип), с които ще се видим ден по-късно на 22-ри етаж.

За вдъхновение чуй няколко горещи трака, селектирани от Valdy.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *