РАЗБЕРИ ЛИДЕРСКО, КРЕАТИВНО ИЛИ ОРГАНИЗИРАНО Е ВЪТРЕШНОТО ТИ АЗ И СПЕЧЕЛИ LG G3

Трябват ти точно две минути, за да разкриеш вътрешното си Аз и да дадеш шанс на външното да спечели смартфон LG G3

0 коментара Сподели:

Без да се допитваш до хора със свръхестествени възможности и съмнителни кристални топки можеш да разбереш какъв типаж си – лидер, креативен, неуморен, работохолик, хармоничен, организиран или подкрепящ.

Подсъзнателно всеки от нас проявява качества, които го водят към някоя от тези категории.

Именно тя се оказва доминираща в ежедневието, пък и в отношението му към живота като цяло. Играта на приятелите ни от HiComm и LG вдига завесата и ти показва какво се спотайва вътре в теб. Единственото, което се иска, е да отговориш на три въпроса, разкриващи те индиректно.


Лесно и бързо! Единственото по-бързо нещо е… камерата на новия смартфон LG G3, който можеш да спечелиш, докато “разнищваш” себе си. А какво му е специалното, се питаш? Експертите ни светнаха за най-големите му достойнства. Разполага с лазерен автофокус, на който му отнема 0,267 секунди, за да фокусира – едно натискане е достатъчно за ясна снимка с наситени цветове и точен фокус. Дизайнът е изчистен, а на гърба е интуитивният бутон – ако не ти звучи удобно, след няколко дни с този телефон ще се чудиш как може никой да не се е сетил преди за това. Дисплеят е 5,5-инчов, а резолюцията е зашеметяващите 2560×1440 пиксела, или иначе казано – QHD. Ясно е, че хардуерът е от най-високо ниво, но и софтуерът му отговаря подобаващо – изчистен интерфейс и множество умни функции, които този път наистина ще ти свършат работа.

Играта „Кое е моето скрито Аз?“ ще продължи до 31 октомври, а победителят ще бъде изтеглен до 3 работни дни по-късно. Ако решиш да поканиш и приятелите си в играта, на всеки трима регистрирани от тях ще получиш още един запис на името си в базата данни, увеличавайки шансовете си за печалба.

LG G3 и твоето скрито АЗ те очакват на game.hicomm.bg.

Тагове: игра HiComm LG G3
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *