ПЪТЕШЕСТВИЯ ЗА СЕТИВАТА С DÉJÀ VU

Новите звезди на Коледната трапеза

0 коментара Сподели:

Няколко глътки хубаво вино наистина могат да отключат „дежа вю“ за прекрасни моменти, които си имал със скъпи за теб хора, и спомени за красиви места, на които си бил щастлив… Такива точно са вината Deja vu, новата романтична колекция, създадена специално за всички пътешественици на сетивата, които държат мечтите си живи и знаят, че хубавият живот има и хубав вкус. С тях можеш да подкараш с лекота онзи дълъг лист с желания, които си оставил за новата 2015 г. и животът ти да стане поне по-ароматен и по-вкусен, а защо не и по-щастлив…?!

Domaine Boyar, Deja Vu

Deja Vu Rosé е една сочна феерия от вкус и аромат, типични за прекрасния френски сорт малбек, от който е направено. То впечатли дори експeртите на най-авторитетния конкурс за розе вина в света – Mondial du Rosé в Кан, които отличиха неговите качества със сребърен медал. С цвят на светла малина и интензивен плодов аромат с нюанси на череша, ягода, английски бонбон и фин карамел виното е чудесно за пиене както самостоятелно, така и с вегетарианска кухня, паста, пица, риба, морски дарове, пикантни блюда, пиле, средно меки и твърди сирена.

Domaine Boyar, Deja Vu

Златистозеленият цвят на Deja Vu Sauvignon Blanc 2013 подсказва, че ще имаш среща със самата свежест в аромат на зеленина, пъпки касис и плодове със зелена кора. Вкусът е елегантен със сочна дължина и трайна плодовост. Виното се съчетава прекрасно със зелени салати, риба, средиземноморска кухня, с гъши дроб и широка гама сирена.

Domaine Boyar, Deja Vu

 


Deja vu Merlot 2013 направо те приканва да хванеш самолета за Париж и да се потопиш в магичната му ферия от светлини. Виното има рубинен цвят с топла дъга и ароматен букет от червени плодове с нюанси на благораден дъб, канела и синя слива. Deja vu Merlot е едно топло и чувстве но вино, което ще ви отвори вратата към един живот, пълен с приключения за духа и сетивата!

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *