Jameson представя: 5 филма, в които актьорите се влюбват наистина

...когато зад камерата се ражда любовта

0 коментара Сподели:

Много се изговори за химията между Брадли Купър и Лейди Гага. Според едни те са просто добри актьори, а според други се случва нещо зад гърба на Ирина Шейк (съпругата на Брадли). Времето ще покаже, а междувременно ние селектираме пет филма, които раждат двойки в „живия“ живот.

PLACE BEYOND THE PINES (2012)

Супер вълнуващата драма (в която по случайност и Брадли е замесен) среща Гослинг и Мендес, които играят екранната двойка лошо момче и неговото добро момиче. Филма гледай заради обрат, който ще те остави с увиснало чене още в първите 20 минути. Раян и Ева пък все още се държат заедно.

 
 

MR. & MRS. SMITH (2005)

Браковете често носят товара на много тайни, но да не знаеш, че половинката ти е наемен убиец, е на следващото ниво. Филмът “сформира” най-вълнуващата двойка на Холивуд и я пренася в реалния живот. Резултатът е много наследници на семейното богатство и голямо щастливо семейство…, до един момент.

 

THE APARTMENT (1996)

Френска любовна драма, където интригите са по-заплетени от кабела на слушалките ти и се изисква пълна концентрация, за да разбереш кой в кого е влюбен. Оттам допреди няколко години всичко е цветя и рози за Моника Белучи и Винсен Касел. Към момента обаче той чака дете от новото си 20 годишното гадже.

 

EDWARD SCISSORHANDS (1990)

Джони Деп и Уинона Райдър се срещат на снимачната площадка на романтичния филм на Тим Бъртън. Това, разбира се, не е нито първият, нито последният път, в който Деп хлътва по колежка, но за кратко (две години) те изглеждали като перфектната двойка. Все пак филмът си струва, за да видиш нещо красиво, любовно и далеч от сладникавото. 

 

JAMON, JAMON (1992)

Филмът (отпреди веган вълната) събира любимата шумна двойка на европейското кино – Хавиер Бардем и Пенелопе Круз. Гледай заради съпоставката на стари и нови ценности в испанското общество, хедлайна “А tale of ham and passion” и най-нелепото оръжие за дуел, което можеш да си представиш.

Късо кино: три филма за трети март

"Жар птица" – новата българска анимация, вдъхновена от славянската митология разказва за безсмъртната любов

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *