TAKEOVER: APOLLONIA

0 коментара Сподели:

YALTACLUB стартира 2018-а година с TAKEOVER парти в ROOM 2. На 19 януари клубът ще посрещне двама от членовете на Apollonia – DYEDSOUNDOROM и SHONKY, които ще пускат музика цяла нощ без прекъсване. Гост артистите ще бъдат единствените, които ще се качат зад пулта на клуба за вечерта, а вратите ще бъдат отворени в 23:30 ч. На 20 януари (събота), клубът отново ще отвори врати за второто издание от поредицата Elegant Touch Showcase.

За три години TAKEOVER успя да обедини група от хора, търсещи актуален и качествен звук на родната сцена, както и един по-различен начин на забавление.

Концептуалните партита на Liubo Ursiny доведоха редица алтернативни артисти и предложиха на публиката много незабравими нощи в столичния клуб. Триото Apollonia също е част от тези артисти,  независимо дали са гостували заедно или поотделно. След като Dyed Soundorom откри самостоятелно втория сезон на TAKEOVER, а след това ги видяхме в пълен състав, е време да посрещнем двама от тях, в тандем, който не сме виждали до-сега.

Dyed Soundorom безспорно е един от най-вълнуващите и търсени диджеи на ъндърграунд сцената и неизменна част от триото още от самото му създаване.  В началото на кариерата си французинът набира популярност с продукции като Question и Remote Cocktail, издадени чрезлейбъла Freak N’Chic, но ремиксът му на Anthea & Alex Celler’s ‘The Playmaker’ е това, което го изтрелва под светлините на прожекторите. Не след дълго е поканен за резидент на легендарния клуб DC10 в Ибиза, където свири на небезизвестните петъчни партита Circoloco. Dyedе бил гост на някои от най-добрите партита и локации в света като Panorama Bar в Берлин, Womb в Токио, Robert Johnson във Франкфурт, Dimensions в Хърватия и Rex Club в Париж. През годините се отличава усетът на Soundorom за ремикси, като само някои от хитовите му са този на Maya Jane Coles’ ‘What That Say’, ремиксът му на хаус парчето Amame от Intruder, което бързе се изкачи в класациите на Beatport, както и тъмната му и хипнотична интерпретация на Paragroove от Onno.

Вторият член от триото Apollonia, който ще видим в петък, е бивш математик с разпознаваем звук и мистериозен псевдоним Shonky. Запален по клубовете от тинейджърска възраст, той открива страстта си към ъндъграунд музиката по време на афтър партитата Batofar в Париж. По това време резидент на партитата е Dan Ghenacia, третият член на Apollonia. Именно така започва дългогодишното им приятелство, както и това с Dyed Soundorom. Самият Ghenaciaказва, че Shonky „има вроден талант и винаги, когато прави нещо, то е перфектно.“

Няколко примера за това са ранното му EP Olympia за Freak n’ Chic или ремикса му на All I Can Say от Danton Eeprom. Shonky е изключително продуктивен и през годините издава за лейбъли като Crosstown Rebels, Contexterrior, Culprit и Real  Tone с парчето Le Velour, което се превръща в класика и по-късно е издадено от лейъбъла отново като ремикс, включващ  Mr. Fingers, Delano Smith и The Martinez Brothers.

В събота (20 януари) създателят на едноименния лейбъл Elegant Touch Showcase и резидент на – YALTA CLUB RUNO ще ни изненада със специален сет по случай рождения си ден. Заедно с него на пулта ще застанат младите и талантливи – Impérieux, Antoni Andonov и Lyuben. Както винаги Elegant Touch ще предложи креативен интериор и добре изпипана музикална селекция.

За партитата TAKEOVER клубът отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. Билети могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв за 19 януари и 10 лв за 20 януари.

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *