7 приложения на тоалетната хартия, с която си се презапасил

Какво ще правим с всичките тези ролки, в случай че светът не свърши

0 коментара Сподели:

Презапасяването е нещо страхотно. Особено ако двата артикула, на които си наблегнал, са консерви с боб и тоалетна хартия. Така да се каже – сътворил си едно перпетуум мобиле. Готов си за апокалипсиса. Най-вече тоалетния. Но в случай, че пандемията се размине сравнително безболезнено и до сценарий стил „27 дни по-късно“ така и не се стигне, какво ще правиш с всичките тези ролки бяло злато, които си складирал в дома си?

Ето няколко практични идеи как да оползотвориш купищата тоалетна хартия:

 

Можеш да се маскираш като мумия за Хелоуин

Ако винаги си мечтаел да направиш трибют към едноименния герой от филмите с Том Круз и Брендън Фрейзър, сега ти е паднало. Имай предвид, че по груба сметка за последните няколко дни у нас е изкупена тоалетна хартия, достатъчна за 16 788 изхождания на глава от населението, така че нищо чудно костюмът Мумия да е нещо като Харли Куин на 2020.

Можеш да си направиш мебели от пакетите

В зависимост от това, колко сериозно си подходил към предупрежденията да се избягва паническият шопинг, най-вероятно можеш да си направиш всичко – от маса до иглу. Някои хора разполагат даже с материал за цяла стена, която ще е направо с готов тапет, при това с деликатен овал и вградена ароматизация.

Виж и 5 неща, които жените правят, за да отблъснат досаден сваляч.

Да напишеш книга отгоре

Творенето на компютър е прекалено тривиално – друго си е да запретнеш ръкави, да подостриш молива и да започнеш да пишеш върху ролки тоалетна хартия. Каквото и да надраскаш отгоре, моментално става много по-истинско като послание, по-тежко като изказ, въобще по-автентично. Освен ако не зациклиш на нещо стил All quarantine and no play като Джак Никълсън в The Shining. Ама тогава пък ще стане бестселър.

Да сглобиш арт инсталация

Ако писането звучи като много работа, винаги можеш да спретнеш нещо странно от тоалетна хартия, с което да разчупиш пространството у вас. И спокойно, не е важно да има смисъл и послание – истинското изкуство не значи нищо.

Винаги можеш да го оправдаеш като „абстракция“.

 

Да я използваш за степенки за тренировки

Ако пред културата предпочиташ културизма и най-любимото ти изкуство е бойното, тази идея е точно за теб. Фитнесите са затворени, така че трябва да се блъска и помпа с подръчни средства. При наличие на достатъчно много пакети хартия можеш да си сглобиш даже лежанка, дори да вдигаш тежести.

Виж и 18 скандални обложки на видеокасети от България.

Да научиш оригами

Когато всичко друго се провали, опираме до някое традиционно древно японско изкуство. Не, не става дума за любимите на всички поджанрове в порното, а за оригами – създаването на фигури чрез сгъване на листове хартия без употреба на лепило и ножици. Изключително трудно за изпълнение с тоалетна хартия, но поне имаш тонове рула да се упражняваш.

Разбери и кои са 5-те храни и напитки, които шокират чужденците.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *