Brunchy Saturday: Приготви се за Великден

От свежите салатки, агнешкото за ценители и пухкавите козунаци, че чак до захарни зайчета и щипката лалета, която краси трапезата

  • 07.04.2018
  • от Симона Пенчева

Тази седмица още отрано се отдаваме на почивка и вкусни великденски приготовления. Ако ежедневно намираш оправдание да не се завърташ много дълго в кухнята, то тези дни имаш възможността да изпипаш следобедните трапези до последния детайл. Вдъхновяваме се за ъпгрейд на традиционните великденски вкусотии –

от свежата пролетна салата и вкусното агнешко до сладките изкушения в специална празнична премяна.



Месото освен традиционното може да приеме формата и на симпатични котлети, също смело го добавяме и към бургери и тостове. Приготвяме пухкави козунаци с всякакви съставки – от стафиди и шоколад до цветни захарни топченца. Можеш да преобразиш обичайните големи в мини версии, които да украсиш индивидуално. Предизвикай сетивата си и се остави да те поведат към кулинарно уикенд приключение. 

 

Ето къде да се забавляваш до края на Април.