Неастрологичен хороскоп за месец юни

Купете си нов бански, може и на лалета

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина с порция от хороскопа, който може да направи разлика между юни и юли, но не и между това, което се брои за изневяра в отношенията между двама души. Карай да върви! 

Овен

Получих рекламация от свой клиент зодия Овен, който твърди, че се е докарал до просешка тояга покрай съветите ми. Съжалявам, на всеки се случва да сбърка! Юни месец не се очертава да бъде силен за Овните, затова нека се чуем отново през юли и да планираме като компенсация един силен август, а? 

Когато много ти е стресът, да ти обърнат кръвта трябва

Телец

Юни е месецът с най-много слънчеви дни. Бъдете готови за него, но намалете приема на кофеин, без да се лишавате от любимото си кафе. Заменете чистото късо еспресо, което ви удря в петите с по-нежният му приятел – лате макиато. Аз бих го направил дори само заради звученето на името му и фактът, че е по-нежно! 

Близнаци

През юни сезонът на театрите е към своя край, но

започват представленията на открито.

Задоволете глада си за култура в началото на лятото и се насочете към тях.  За да спазите етикета оставете на входа бирите, тиквените семки и ментата. 

Рак

Сатурн е в дупка, животът ви също. През юни си останете вкъщи и поработете по вътрешната декорация на дома си. Сменете завесата в банята, купете си ново портманто, както и помислете дали цветът му ще отива на похабения ламинат. Излезте на светло чак през юли.  

Некролог на приятелствата, в които се кълняхме

Лъв

През юни прекарайте повече часове на закрито. Резултатите ще си струват през юли, когато шокирате всички мишки с изваяното си плажно тяло. Не прекалявайте много с показването, защото то трябва да изкара поне до август или средата на септември. 

Дева

Купете си нов бански, може и на лалета, но само ако са в подходяща комбинация с джапанките ви.

Внимавайте с решенията, които взимате на пияна глава

в края на месеца и в първите си морски вечери. Последствията няма да са катастрофални, но просто да си знаете.  

Везни

Юни може да е много подхлъзващ месец. Подхлъзва с бири, подхлъзва с комари, подхлъзва и с летни рокли, които вятърът развява насам-натам. Останете здраво стъпили на земята. Лятото тепърва започва! 

Скорпион

Свалете веригите, с които са ви оковали и… измислете нова игра, с която да разнообразите сексуалния си живот. Поставете си граници, защото прекаленото въображение води до болезнен опит и истории, за които ще обещаете да си мълчите. 

Стрелец

Захвърлете всичко материално и се отдайте на духовност с хамак и без епилация и самобръсначка до края на лятото. Точно във ваш стил. Позволява се само едно къпане – на Еньовден. И то най-вече за да могат останалите да различават уханията на отделните билки, а не да усещат само вашата миризма. 

Козирог

Не бързайте да потегляте към морето. Има още работа за вършене в офиса, а

тези, които потеглят към морето/ планината за уикенди на безхаберие, са с неизживян пубертет.

Освен това човек не е нужно да е на морето, за да си направи кефа. Сложете си краката в една чисто нова котешка тоалетна, сипете си джин с тоник, пуснете си малко хаусче от тубата, застанете на терасата, нахвърлете се на комшията/комшийката към 04:00 и ето ви летни емоции в градска среда!  

Водолей

Месецът не обещава кой знае какви емоции. На вас остава сами да си го направите интересен с някоя оригинална идея. Давам само няколко примера пък вие сами си преценете коя опция да изберете: градски нудизъм, морски алпинизъм, селски непукизъм, планински невротизъм, идиотизъм в чужбина. 

Риби

Лятото чука на вратата, а вие все така не чукате нищо. Спокойно! През юни хората са доказано по-склонни да се сношават едни с други поради бушуващите пролетни и летни хормони. Съветвам ви да излъжете някой/някоя с две бири на общо събиране на паметника на Съветската армия. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, хороскоп за цялото лято, потърсете ме на фейсбук страницата на маг Жаклина, там се предлага специален пакет за летен хороскоп + хороскоп за коледните празници и Йордановден!

Игра с гаджето?! Възможно е с тези PS4 класики

Тръгни на път – новото място в Пловдив не е за пропускане

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *