Blondfox in Wonderland

Коледен бюти тур

0 коментара Сподели:

През октомври, докато бях на лов за бюти находки, телефонът звънна. „Ти си сред избраните да видят коледната колекция на Sephora преди всички останали, идваш ли в Букурещ? “Сещаш се колко половин секунда ми трябваше, за да кажа „да“! И така, въоръжена с любопитство и няколко мегабайта в телефона, последвах Белия заек към Страната на чудесата -Sephora Winter Wonderland. Събитието се проведена хвърлей и половина от Букурещ и още с влизането в градината главата ми се врътна от кеф.

Въртележка с кончета, захарен памук, балони с хелий, фея на кокили, басейн със снежна пара, клоуни, музика, хапване и бар безкрай. С чаша просеко и захаросани устни влязох в „Огледалния свят“. В залата ме очакваха красиви корнери с коледни сетове, лимитирани продукти и един куп „ех“, „ах“ и „ох“, идващи араунд като съраунд. Яд ме е, че не се добрах до Brow bar-а на Benefit, за да вкарат веждите ми в релси, но кое по-напред? Да ахкам и охкам, да тествам и снимам или да си говоря с мацките от ексклузивните за Sephora брандове, някои от които (едва се сдържам да не издам) догодина ще стъпят и у нас?

Можеш да си представиш в какъв лисичи възторг изпаднах при вида на лайтмотива в коледната Sephora Collection – лисичка! Страхотна!

Махаща с опашка отвсякъде – от маската за сън и преносимата лампа на батерии, през бюти календарите, конфетите с минипродукти, грим палитрите, несесерите и сетовете за баня, та до джобното огледалце и пилите за нокти. Тази коледна колекция определено е лайк но адър и лисичото ми сърце бие учестено при мисълта за нея. Аз съм готова за шопинг, а ти?

Ето и нещо готино за четене през зимните вечери.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *