Безплатните събития за ноември

Удоволствия за душата и тялото през предпоследния месец на 2016

0 коментара Сподели:

Ноември те очаква с поне 5 неща, които да направиш, без да похарчиш и стотинка.

Йога
4 ноември

Ако решиш да подариш на себе си кратка доза терапия за здраве, то насочи се към спортния комплекс „Спартак“ в петък следобед. На 4 ноември от 15.30 центърът предлага безплатна тренировка, с която да влезеш във форма за предстоящите зимни месеци.

Арт терапия
5 ноември

В случай че освен тялото решиш да се погрижиш и за душата си, пробвай с тази арт терапия и водена медитация. Местата са ограничени, така че погрижи се да се запишеш на време.

Въведение в съвременното изкуство
12 ноември

Поредица от лекции в Софийската градска художествена галерия ще те запознае със съвременното изкуство и ще те срещне с най-интересните теми, свързани с него. Този път лекцията ще е свързана с музея като институция и неговото място и роля за изкуството на XXI век.

Как да снимаме качествени видеоклипове
4 ноември

Една малко по-професионално насочена лекция.  Темата е как се снима видео и как се работи с различните устройства, за да се постигне максимален ефект. Инициативата е на Софтуерния университет, където можеш да се запишеш и в много други безплатни курсове. Отново записването е задължително, така че, ако искаш да научиш повече неща за снимането, не се колебай, а виж повече на страницата на събитието.

Кино, кино, кино

Както обикновено безплатното кино е един от най-добрите начини да прекараш студените вечери навън. Можеш да гледаш индонезийските филми в Културния институт Г8 до края на седмицата с вход свободен, а за програмата можеш да се осведомиш в страницата на събитието.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *