Ginger Layout: храмът на спокойствието в ърбън джунглата

  • Serdika Center

Спокойствието се превръща във все по-недостижима цел за градския човек през последните няколко години. За да открием отмората от забързаното си ежедневие, ние често попадаме в абсолютния дом на истинския ърбън номад - това е МОЛ-ът. Знаеш, че едно от любимите ни местенца за шопинг категорично е Serdika Center. Днес обаче ще ти покажем къде да похапнеш именно там след дълга обиколка в търсене на перфектния аутфит за поредното малко или голямо събитие в София (или просто ей така, да поглезиш фешън джънкито в себе си).

Ginger Layout съдържа в себе си всичко, което градският хедонист очаква да открие в един ресторант. 

Безупречното качество на поднесените кулинарни вълшебства потапя небцето ни в свят, изпълнен единствено с вкусова хармония и перфектен баланс. А уютната атмосфера и стилната обстановка ни карат да забравим, че се намираме в търговски център и за (дори повече) от момент навлизаме във вселената на la dolce vita. 

Освен неповторима кухня и вълшебна атмосфера Ginger Layout ни предлага над 300 места, а над 100 от тях са част от уютната им градина. Затова мястото е подходящо за абсолютно всякакви поводи - от обяд с любимите приятели, през вечеря със специален човек до по-голямо събитие. И тъй като се намираме в търговски център, ясно е, че малчуганите, които са част от шопинг обиколката, също ще очакват върховно забавление ако не през целия ден, то със сигурност след като си хапнат обилно. 

Истинска джунгла със забавления, кое от кое по-голямо от другото, очаква най-малките посетители на Ginger Layout. Изненадите започват още с влизането, когато виждаме, че пространството, отделено за деца, е разделено на 3 етапа - за най-мъничките, за по-големите и за тези от тях, които определено вече са сменили катерушките с приключенията във виртуалната реалност.

Басейн с топки, пързалки, маса за рисуване, тунели, плетена люлка, плейстейшъни и над 200 игри от последно поколение са само част от изненадите, които ги очакват в Ginger Layout. 

Още за храма на спокойствието в градската джунгла ще откриеш ето тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.