Think outside of the box и опитай Salad Box

  • София, бул. България 69, в Bulgaria Mall на ниво 3
  • 088 994 3433
  • 10:00-22:00

Имаме чудесна новина за ценителите на здравословния начин на живот! През юли и август Salad Box отвори първите си два ресторанта в София! Пробвахте ли ги вече?

Salad Box e уникална международна концепция, която предлага здравословна алтернатива на бързото хранене.

Свежата храна и здравословният начин на живот са най-голямата страст за създателите на Salad Box, а тяхното мото е Food is life, make it good! Смелата им мисия е да променят начина, по който хората възприемат храната, и да им помогнат да живеят по пълноценен и здравословен начин.

Можем спокойно да заменим бързите закуски в обедната почивка с бързи салати. Защо не?

В уютните ресторанти на Salad Box въображението веднага се задейства, защото там има избор от над 40 съставки за свежа салата и 12 вкусни дресинга, които всеки може да избира и миксира по свой вкус.

Предлагат се различни видове зеленчуци, сирене, месо, риба, както също и има богат избор за хора със специален хранителен режим, вегетарианци или вегани.

Освен разнообразие от свежи и засищащи салати с грамаж от над 400 грама Salad Box предлага и много вкусни крем супи, здравословни десерти (чия пудинги и йогурти) и полезни напитки (домашни лимонади и много вкусни смутита).

Salad Box се разраства в целия свят и България е една от най-последните им локации. Първият Salad Box у нас отвори врати през юли на бул. „Стамболийски“ 72А, а от началото на септември вторият им ресторант в София посреща любителите на здравословното хранене и в Bulgaria Mall.

Може би е време за нещо ново.

Ако се чудиш какво да правиш след като хапнеш една салата - ето и седмичната ни селекция събития в София.