ALE HOUSE

  • ул. Хр. Белчев 42
  • 088 432 04 00
  • 11:00-24:00

Всеки истински ценител на висококачествената жива бира със сигурност е редовен посетител на Ale House. Единствен по рода си в столицата, пъбът предлага уникалната възможност да си наливаш сам живо пиво, превръщайки пиенето на бира във вълнуващо изживяване. Още с влизането няма как да не забележиш огромните съдове за доферментация, от които живата бира достига до твоята маса по специална система от тръби, а броячът отмерва колко точно си си налял от кехлибарения елексир.

 

Освен тази атракция и много други видове бира, заведението предлага голям брой добре отлежали малцови уискита, които начисляват над 30 различни бранда както и два вида лимитирани мискетови ракии – Културна и Бастуните, които не се предлагат в други заведения или в търговската мрежа. Ние българите знаем, че за да усетим изцяло вкусът на хубавия алкохол, ни е нужно сериозно мезе, затова и в Ale House не липсва такова.

Интернационалната кухня на Ale House предлага абсолютно всякакви месни вкусотии, включително и глиган с боровинки, след който ти се приисква да си оближеш пръстите и чинията.

Месото винаги е прясно и приготвено по специалните рецепти на главния готвач, чиято единствена цел е да задоволи всеки твой каприз. А докато ти похапваш сладко, сладко, можеш всеки петък и събота да се наслаждаваш на колоритната музикална програма в заведението.