3 филма за семейно гледане

Кои са хитовите заглавия от 2019, подходящи за почти всички възрасти

0 коментара Сподели:

Нищо не сплотява семейството като гледането на някой забавен филм. Още повече, че вече вероятно сте си казали всичко, което имате за казване, върнали сте се назад до спомените от миналото и сте обсъдили кога най-после децата ще се сгодят/ще се възпроизведат. Времето прекарано със семейството е супер, но още по-хубаво е, когато има как да го прекарваме приятно. Точно затова идва следващата селекция с филми, които да гледаш с вашите или децата ти (стига да са 16+).

Всички тези филми са налични в A1 Xplore TV през април, където можеш да се насладиш на последните хитови заглавия, с уникално качество, при това на големия екран, само след натискане на един бутон. Социалната изолация не трябва да е лишена от силни емоции, затова през април А1 Видеотека предлага гарантирана доза развлечения с едни от най-добрите филми на 2019. А за да е максимално улеснен изборът, интерактивната телевизионна платформа се адаптира към твоя личен вкус. Филмите от A1 Xplore TV се гледат направо от екрана на телевизора, без необходимост от допълнителни устройства. Всяко заглавие от каталога на Видеотеката пък може да бъде наето за 48 часа, лесно и удобно, като сумата се добавя към месечната фактура към телекома. 

ЕТО КОИ 3 ФИЛМА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ СЕГА В А1 XPLORE TV:

СЕМЕЙСТВО АДАМС

Най-кошмарното семейство в Америка се завръща! Този път в анимация, режисирана от Грег Тиърнън (Sausage Party) и Гордън Върнън (Monsters vs. Aliens и Shrek 2) и с Чарлийз Терон в ролята на Мортиша, Оскар Айзък като Гомес и Уенсдей, изиграна от Клои Грейс Морец. Историята пък стартира с настаняването на Адамсови в изоставена лудница на хълм край предградията на Ню Джърси, където заживяват в идилия с децата си, Чичо Фестър, Нещото и слугата Лърч. За съжаление след години децата вече са пораснали и се сблъскват с други семейни ценности, в които на мрачния готик, не се гледа с добро око. Страхотна нова версия на добрата стара история, с която смехът е гарантиран.

А ето и 10 предложения за филми, които трябва да гледаш поне един път в живота си.

БЛИЗНАКЪТ

Когато трябва да се сритат малко задници, при това с лафчета между екшън сцените, Уил Смит е човекът! Тук (в ролята на професионалния убиец Хенри Гроган) му се налага да се изправи срещу най-страшния си противник – самия себе си. По-точно нова, подобрена своя версия, създадена от правителството като негов клонинг. Феновете на Уил Смит няма как да не харесат този филм, защото вътре любимецът им идва в двойна доза – в съвременния си, зрял вид и като младата си версия от времето на „Денят на независимостта“. Сценарист е Дейвид Беньоф (един от създателите на сериала Game of Thrones), а режисьор е Анг Лий („Тигър и дракон“, „Хълк“ и „Животът на Пи“). Силни емоции, спиращи дъха каскади и Уил Смит на квадрат – какво повече му трябва на човек?

ЗОМБИЛЕНД: ВТОРИ УДАР

Не само че шегата с края на света в момента е особено актуална – просто продължението на култовия „Зомбиленд“ е сред задължителните филми на сезона! В много редки случаи втора серия на един филм не отстъпва по нищо на предшественика си и това е един от тях. Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг, Абигейл Бреслин и Ема Стоун се завръщат в ролите на Кълъмбъс, Талахаси, Уичита и Литъл Рок, а този път действието се развива в Белия дом, който те са превзели за нуждите на своя скромен антизомби отряд. Режисьор отново е Рубен Флайшър, а кръвта, смешките и патроните хвърчат във всяка сцена. Ако си харесал „Зомбиленд“, направо пускай, без да мислиш!

Ако досега не си го гледал, още по-добре: ще се забавляваш на макс!

Ако ти се гледат сериали, ние селектирахме 20 специално за теб!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *