5 парчета на Beth Hart, въпреки че концертът е отменен

Подгряваме те за предстоящия концерт на едно от любимите ни блус вълшебства

0 коментара Сподели:

Концертът на Бет Харт, който трябваше да се състои тази вечер в „Арена Армеец” се отлага, поради заболяване на изпълнителя. Бет Харт не е в състояние да излезе на сцената, въпреки че билетите за концерта са разпродадени, залата е готова да посрещне публиката, а техническите екипи са подготвевни. Организаторите договарят нова дата за концерт, като закупените билети ще важат за него. В най-скоро време ще бъде обявена новата дата. Бет Харт поднася своите извинения на българската публика и се надява скоро да се срещне с нея.

 

Истинска. Това е думата, с която описваме Бет Харт – едно от големите събития в световната блус сцена. Във времена на комерсиалност, изкуствен блясък и фалшива звездност тя носи свежата глътка въздух с неподправения си талант и невероятната си харизма.

Бет Харт започва да свири на пиано още на 4-годишна възраст. Оттогава до ден днешен пианото става неин спътник в живота. В последния си албум War in My Mind тя  сама акомпанира песните си, а на сцената те се превръщат в абсолютно съвършенство. Номинирана за "Грами", тя се превръща в "един от най-добрите вокалисти на нашето време". Всеки път, на всяка сцена – от най-големите като Royal Albert Hall и "Рахмън Аудиториъм" до всяка малка – тя я пълни догоре. И така до НДК миналата година, за да стигне до "Арена Армеец" този декември. Затова днес ти припомняме някои от най-популярните хитове на блус магията.

Именно с тях те подготвяме за предстоящия концерт на 10 декември в София, а повече за него ще откриеш ето тук

Caught Out In The Rain

I'd rather go blind

Love is a Lie

Fire In The Love

Better Man

А ти виж как можеш да си спечелиш нов телевизор ето тук 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *