Monochromatic by Kiwee

Тематична селекция на три супер куул клипа в черно и бяло от Radio Kiwee тази седмица

  • 06.12.2013
  • от Kiwee

FKA TWIGS - PAPI PACIFY

Ако не сте чували FKA Twigs, значи не слушате внимателно. Част от лейбъла Young Turks (има под шапката си имена като The XX, Creep, Sampha, SBTRKT), красивата Tahliah Barnett ни омагьоса с леките като пера вокали. Клипът към Papi Pacify се плъзга неусетно по тънката линия между красиво и страшно, карайки ни да гледаме внимателно всеки кадър. Парчето е копродукция на Twigs и Arca (познат ни от противоречивия Yeezus на Kanye) и без съмнение е на първо място в днешната монохроматична тема.MURKAGE - LA PLAGE (FEAT. BIPOLAR SUNSHINE)

Манчестър е град дал ни много таланти. Murkage несъмнено са част от тази група, преминали с лекота от ъндърграунд сцената към лица на новото UK звучене. La Plage и клипът към нея са част от дебютния им албум, който ще излезе съвсем скоро. Черно-бялото видео идеално пасва на темата ни днес и мнооого ни хареса (огромния Ford Thunderbird).
MОКО - FREEZE


Moko затваря терцата ни подобаващо. Отново от Острова младата Moko ни е супер любима от първия път, когато я чухме. Комбинацията от въздействащия й глас и трип-хоп ритми не може да бъде объркана. Можете да се насладите и на останалите парчета от Black EP, който излезе по-рано тази есен, а ние ще слушаме отново Freez.

Припомни си Marvin Gaye, Childish Gambino и Craig Mack, под чийто звук изкарахме последните седем дни.