Фънки. По-фънки. Ник Уест!

Музикален коктейл с максимално ниво на опияняване

0 коментара Сподели:

Ник Уест е супер колоритната мацка от последния A to Jazz, която за краткото си време на сцената разви толкова силна връзка с нас, публиката, че беше някак сигурно, че ще се върне на родната сцена отново. И ето че това е факт, а момичето с необуздана прическа и много музика в кръвта идва да ни донесе пролетта и да представи ексклузивно новото си EP Say Something.

Aризонката, чийто талант я качва на сцената с Dave Stewart от Eurythmics, John Mayer, Lenny Kravitz, Steven Tyler, Flea от Red Hot Chili Peppers и Prince, който е и неин близък приятел и учител, владее до съвършенство сменянето на предавките от поп до R&B, от джаз до фънк и именно това е, което ще чуем на 9 март от нея.

Музиката на Ник е от онези, които се чувстват, а не се слушат, тя действа силно и можеш да усетиш вибрациите на баса й чак до мозъка на костите си.

Онова толкова любимо фънки звучене действа на сетивата безотказно и силно, докато не изригне финално изпод краката ни, които не спират да танцуват. Няма да навлизаме в емоционални подробности, затова слагай слушалките и просто чуй за какво ти говорим!

Nik West – Back in black

Nik West – Bottom Of The Bottle

Nik West – Live Bass Jam

Nik West – Forbidden Fruit

Nik West – Wait A Min

И ние сме дали нещо на света. Виж какво…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *