SaraHHoshy for Go Guide

Сетът, който ще внесе малко смислена музика в понеделника ти

  • 17.06.2013
  • от Биляна Славейкова

Зад името SaraHHoshy стоят Стефо Семерджиев и Стоян Чавдаров. Двамата развиват музикалния си вкус още от деведесетте и неотдавна решават, под напора на приятелите си, че музиката е нещо, в което си заслужава да вложат енергия и време. Електронната сцена е техният терен още от първите партита на Метрополис, които си спомнят с особено умиление.

Държат да се знае, че селектират музика просто защото го чувстват естествено и откровено се забавляват с това. Определят звука на SaraHHoshy като лек и приятен, предназначен за употреба от позитивни хора, които държат в ръка любимо питие. Не си слагат рамки, разчитат да попаднат на трак, който да ги грабне, без значение дали е  дийп, техно, тек хаус или диско. Обичат мелодичния саунд, примесен с вокали и добър ритъм.

Сред имената, които им действат добре са ART department, Finnebassen, John Monkman, Betoko, Pete Oak, Maceo Plex, Noir, Oliver Koletzki, Solomun, Crazy P, Miguel Campbell. Радват се на успехите на родните герои - Методи Христов, Павел Петров, Лион. Прослушват и стотици ъндърграунд продукции, от които често изскачат съкровища.

Колкото до партитата, коментарът е следният: “Харесваме партитата, организирани от Comma, които представиха нещо различно от до болка познатите електронни герои и така на бългаската сцена е появиха имена, които с ръка на сърцето можем да определим като "наша музика".” Иначе мислите им пътуват към Sonar в Барселона.

Чуйте какво спретнаха SaraHHoshy за нас - goguide.bg/podcast