Vintage Christmas в Mixtape 5

The Smugglers Collective ще те отведат в Speakeasy бар от епохата на Сухия Режим

  • 14.12.2013
  • Mixtape 5
  • вход 15/18 лева

Последното за 2013 година издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много интересно и вълнуващо. На 14 декември The Smugglers Collective имат удоволствието да те поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката. След успехът на събитието, посветено на Гестби, е време отново да се върнем назад към 20-те и 30-те години на миналия век, но този път с малко външна подкрепа. Специален гост на коледния бал на Smugglers Swing Club ще едно от най-актуалните имена на съвременната Swing сцена в Европа, The Speakeasies’ Swing Band! През последните няколко години групата от съседна Гърция набира популярност и благодарение на уникалния си стил и завладяващото излъчване на певицата Caterina, печели все повече фенове в цяла Европа, включително и в България.

Музикалната селекция на DJ-те от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове.

Специално за събитието, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в нелегален Speakeasy бар от епохата на Сухия Режим, когато за една незабравима вечер ще се върнем в златните години на суинг музиката, декадентските танци, гангстерите и очарователните flapper момичета. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа. Гостите на суинг клуба ще могат да увековечат парти атмосферата в тематичния photo corner. За господата за пръв път ще има и истински ваксаджия, който ще накара обувките на танцуващите да заблестят. Smugglers Swing Club крие и още много изненади. Елате и се уверете сами!

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 14 декември в клуб Mixtape 5. Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 15 лева. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 18 лева.

Спечели двойна покана за Smugglers Swing Club.