ЖЛЪЧ ЗВЯРА New Album Promo

  • 13.09.2019
  • Маймунарника
  • вход 12 лева

‘Звяра’ e името на новия албум на рап артиста Жлъч, който почитателите на хип-хоп музика очакват да излезе на 13.09 с шумна премиера в Маймунарника, София.

Жлъч е познат като един от най-изобретателните римотворци в страната, част от So Called Crew и съавтор на албуми като ‘Удар’, ‘Вода и вино’ и ‘Прилив’.

‘Звяра’ ще бъде разпространен на физически копия, стартирайки от премиерния концерт, където всеки желаещ ще има възможност да закупи CD с албума. За най-ентусиазираните ще се предлагат ограничена серия тишърти и вече познати издания на колектива So Called Crew. 

‘Звяра’ ще бъде изпълнен на живо в оригиналната си последователност на премиерата в петък, 13.09, от 19:00 в Маймунарника. По стара традиция на сцената ще се появят Григовор, Гена и Trasher от So Called Crew, а събитието ще бъде открито с ексклузивен сет от DJ DELightfull. Билети за събитието могат да бъдат намерени на сайта на bilet.bg, а входът с физическо копие от новия албум струва 15 лева на място. Още за събитието ще откриеш ето тук