101.7 мегахерца в петък

Mascota и D-Trax завладяват петъците по Радио Nova с тяхното ново предаване

0 коментара Сподели:

Стане ли дума за петък, доброто настроение веднага идва. И как не – слагаме край на всички работни задължения, не трябва да ставаме рано на следващия ден, а вечерта можем да си позволим да излезем някъде и да не мислим колко часа естанало или пък дали е време да се прибираме. Затова може да се каже, че единствените грижи се състоят в това, къде да отидем да се поклатим с коктейл в ръка и да забравим за всички проблеми.

За тези, които са по-скромни, ние намерихме и друг вариант за петъчно забавление под формата на радиопредаване. Може би си чул, но Mascota и D-Trax направиха свое собствено шоу InMotion, което ще се излъчва на живо в ефира на радио Nova.

Точно от 18 часа, в рамките на 60 минути те ще ти предложат начин да разпуснеш и да се заредиш с готини емоции за предстоящия уикенд. В тяхното предаване ще можеш да се насладиш на

парчетата, които задвижват стъпалата ти всеки път щом ги чуеш в клуба,

но и на нови енергични ремикси, mashup-и, а също и набъдещи тракове от звукозаписната им компания InMotion Records.

Колаборацията между двамата диджеи в ефира на радио Nova изобщо не е случайна – Mascota и D-Trax работят заедно още от 2015 г. по бранда InMotion. В него уменията им зад пулта и опитът се преплитат, за да създадат музикален канал, лейбъл и сет партита с голям успех. Ако искаш да се убедиш, влез в YouTube канала им или направо настрой слуха за честотите на радио Novа.

Летни ритрийти за самодиви или парти диви

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *