Брад Пит – новото гадже на интернета

Актьорът спечели сърцата на света с дълга коса и готини жестове

0 коментара Сподели:

За нула време интернет скъса с Киану и вече обича Брад Пит. Как се случи това? Просто актьорът има огромно сърце, а в тежки времена като сегашните това се усеща повече от всякога.

Без значение дали раздава храна на бедните в Лос Анджелис, застава зад Джо Байдън, виртуално се събира с Дженифър Анистън или продължава да поддържа общ бизнес/приятелски отношения с Анджелина,

Брад Пит цяла година успява да прави единствено и само правилни неща.

Също да не забравяме уникалното му участие в SNL, когато светът имаше нужда от доза смях, а Д-р Фаучи – от подкрепа. Даже фактът, че е зает, явно не притеснява интернет, който е напълно склонен да дели звездата с новата му приятелка, модела Никол Потуралски.

Даже хора като Крис Хемсуърт разказват как били развълнувани при запознанството си с кино легендата – в неговия случай до фаза треперещи колене. Напълно го разбираме. Иначе съболезнования за Киану, той беше страхотно гадже на интернет, особено you're breathtaking частта и прегръдките с изпъната ръка, но…

Брад Пит си е Брад Пит.

Също така наскоро някой откри, че при всяка своя нова връзка той сменя прическата и стила си на обличане, така че двамата с гаджето му да изглеждат в тон. Колко истински мъже познавате, способни на това?

5 сериала, но не за гледане, а за слушане.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *