Spotted by Locals: Елица Матева

Хо, хо, хо - три за щастие и ти представяме третия градски агент този месец

0 коментара Сподели:

И в този брой те запознаваме с трима от любимите ни градски персонажи. Питаме ги за любимите им градски случки и най-яките места в града. Следвай Белия заек и техните съвети за добре прекарано време.

Три пъти за щастие, за изкуство и за много музика си казваме точно сега, защото ти представяме актрисата и диджей – Елица Матева. Кои са нейните най-любими местенца в София, чети по-долу.

Местата, на които танците са гарантирани?

Танцувам гарантирано почти навсякъде, понякога и без музика. Напоследък навън най-много танци съм видяла и преживяла в Tell me, K.E.B.A, Dolu, Micro, EXE и Yalta.

Виж повече: Spotted by Locals: Корнелия Юлиева

Кои са „твоите“ части на София?

След почти 10 години в чужбина опознах София наново, когато се върнах и снимах филма „Безкрайната градина“. В него градът е един от главните герои. Има една сцена с онова красиво криво дърво в падинката на „Кристал“. Много ми е специално там. Както и районът около Женския пазар, където съм учила. Става все по-цветно и интересно там.

Къде обичаш да подслаждаш живота си?

Правя го с музика, изкуство и какао.

За изкуство – Aether Art Space, Swimming pool, Structura Gallery, както и събитията на Doma Art Foundation. За какао и кафе – Drekka и Chucky’s Coffee Store.

Ако трябва да нарисуваш София със звук?

Стилът музика, който пускам, не е свързан с България, но ако мисля в тази насока, бих миксирала красивите гласове на Белослава, Рут Колева или Миленита с някое хаус или диско парче.

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *