Party girl: Сили

Влади Герасимов тръгна по следите на няколко парти момичета и момчета за бърза ревизия на сезона

  • 29.08.2013
  • от Влади Герасимов
  • снимки: Стефан Василев, за проекта Urban Saints

Сили е усмихната и свободолюбива, кефи се на  музиката и я търси по хоризонта. Лятото е нейният сезон и често пътува към морето, групово, с куп слънчеви приятелки, a с много момичета на едно място си е fun, това е ясно!

Къде и кога откри сезона на летните партита?
На едно много свежо барче на къмпинг Корал, за July morning.

Как продължи?
Как продължих ли... С много незабравими партита и с любимите ми хора.

През деня или през нощта беше по-забавно?
Забавлявахме се денонощно, но май тази година имах доста силни дневни партита. Просто отивахме голяма компания на някой бар, поръчвахме редичка шотове и така купонът се завихряше около нас.

На какви партита ходи?
Предимно на партита на плажни барчета, където пускаха приятели. Имам много приятели dj-и, които пускат доста разнообразна музика, обичам да ги слушам всички.

Подреди трите ти най-яки партита за сезона?
Deekline на Градина, парти по случай рождения ден на един приятел в Wake up на Варвара и Spirit of Burgas. Всичките тези партита бяха доста дълги и пълноценни.  

Кои са най-често слушаните парчета напоследък?
Аз обичам да слушам разнообразна музика, но ако трябва да кажа някаква конкретна песен – Rudimental – Baby, Nicolas Jaar – Mi Mujer, и много други.

Какъв беше твоят дрескод за лятото?
Това лято заложих на късите панталонки, широките прозрачни ризи и дългите ефирни поли. Обличам се според настроението и тематиката на партито.

За какво похарчи най-много пари – билети  или алкохол, хотел?
Като си направя равносметка, съм похарчила доста пари за алкохол. За билети почти не ми се налага да давам пари, защото винаги изскача някаква оферта. Имам страхотни приятели.

Имаш ли собствена рецепта за летен коктейл?
Аз не си падам много по коктейлите. Обичам алкохолът да е чист, но през лятото пия мента с газирана вода или тоник и резен лимон.

Голям фестивал с много парти настроени хора или малък бийч бар с няколко весели приятели?
Преди години предпочитах да съм на голям фестивал с много хора, напоследък май си падам повече по малките бийч партита. Аз умея да се забавлявам навсякъде, стига да съм в добра компания.

Откъде се информираше за предстоящите ивенти?
Oт много отдавна се информирам главно от Go Guide, вече и от goguide.bg, а също и от Facebook.

Как се забавляват младите хора от твоя град?
Младите хора около мен, включително и аз, водим доста активен нощен живот. Обикаляме заведенията, виждаме се с много познати, танцуваме до последно и много се радваме на живота. През лятото обичаме да се събираме на места като градинката при  Народния театър и там да посрещаме хубавите летни нощи. Също така обикаляме и клубове, които имат яки тераси и градини.

Имаше ли време и за почивка... На сянка под някой чадър и с книга в ръка?
Винаги си нося книга с мен, но за съжаление почти никога не успявам да я отворя, защото около мен е вечното парти.

Кроиш ли планове за другото лято... Има ли място, което си планирала да посетиш вече?
Много ми се иска другото лято да успея да отида на Sonar в Барселона.

Снимката на Сили е част от проекта Urban Saints на графичния дизайнер и фотограф Стефан Василев. Обещаваме да ти разкажем повече за него, градските му светици и тайния живот на мъжете с бради. Скоро.