Секс закони по света, от които вдигаме дънките

Забранено! Със закон

0 коментара Сподели:

Признаваме си, че сме доста освободени в много отношения, но когато се разровихме в световното законодателство, леко се притеснихме. Въпросът не е защо, за бога, има такива закони, свързани със секса на различни места по света, а какво ги е предизвикало. За да се забранят съответните неща, значи някъде някой масово ги е практикувал… Свят широк, секс разнообразен, а ако вие пътувате до Съединените американски щати или насам-натам – бъдете внимателни. Нищо не е такова, каквото изглежда.

ХОНКОНГ, ИЛИ УБИЙ ЛЮБОВНИЦАТА

Не знаем дали там са чували родни фолк хитове, като „Лудата дойде“, обаче явно поназнайват това-онова. В града с население от 7,2 милиона жители си има ясни правила и те са – не изневерявайте! Освен че не е прилично, явно е и опасно за живота. Един от „закачливите“ закони за съпружеските отношения гласи, че измамената от съпруга си жена има право да убие блудника, но може да го направи само с голи ръце. От друга страна може да убие любовницата му, както си пожелае – което ще рече, че и да си любовница вече не си е оферта в тези смутни времена.

КОЛУМБИЙЦИТЕ И МАЙКАТА, КОЯТО ИМ СВЕТИ

Знаем, че в Колумбия кланът, или семейството, или madre-то, има ключова роля. Освен сладките южноамериканки с впечатляващи дупета и огнен темперамент майката в едно семейство е нещо като тарторът на групата. Е, в градчето Кали, Колумбия, те имат и малко по-различна функция. Там жените могат да правят секс само и единствено със законните си половинки, но първата брачна нощ се разиграва пред очите на майката на булката, която е нещо като свидетел на отнемането на девствеността. Което, както се сещате, ни навява на мисълта „И твойта майка също“, или Y tu mama tambien – по нашенски.

ГУАМ И НАЙ-СЛАДКАТА ПРОФЕСИЯ, АМА БУКВАЛНО

Островните държави в Тихия океан винаги са ни били пълна мистерия, но пък си ги представяме, като райски кътчета, където мускулести мъже и красиви мулатки обикалят с по едно листо за прикритие и си живеят живота. Най-вероятно изобщо не сме прави, но пък познаваме поне половин дузина мъже, които в миг биха си взели еднопосочен билет за държавата Гуам, която по случайност е владение на САЩ. Гуам е най-големият от Марианските острови, намиращи се в западната част на Тихия океан, но въпреки че САЩ са управници на територията, местните явно са си запазили някой и друг закон. Има мъже в Гуам, чиято работа е да обикалят страната и да дефлорират девствени момичета, които пък им плащат за услугата. Причината за тази важна служба е, че законите в Гуам забраняват на девствените момичета да се омъжват. Демек ходиш – отваряш и ти плащат. Хайде сега всички в сайтовете за букване на билети.

БЛИЗКИЯТ ИЗТОК – С ЖЕНСКА КОТКА МОЖЕ, С АГНЕ НЕ!

Долунаписаните неща са доста неприятни, но това е Близкият и Далечен изток и ние не отговаряме за законите, нито какво ще ви се случи, ако сте мило животинче или насекомовидна твар. Повечето страни от Близкия изток споделят следния ислямски закон: След като си правил секс с агне, е смъртен грях да ядеш месото му (!@?!), в Ливан пък е напълно законно мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат от женски пол. Ако ливанец се забавлява с мъжко животно и го хванат, той може да бъде осъден на смърт. Думи за коментар – нямаме.

САЩ И ВСИЧКО ПОД НОЖА

Американската мечта си е едно нещо, сексът съвсем друго. Убедени сме, че във всичките щати има повече извратеняци на глава от населението, отколкото у нас, но пък и законите им не отстъпват по странност. В САЩ е незаконно да използваш за секс животни от застрашен вид, с изключение на насекоми! Да живеят инсектофилите, както са казали древните. Освен това в щата Вашингтон е забранено на мъж да прави секс с девственица. Изключение прави първата им брачна нощ, което отвсякъде си обезсмисля горното правило. За финал ви предупреждаваме, че в градчето Тремонтън, щата Юта, сексът в линейка е абсолютно забранен, а вие си му правете сметката.

Съвсем по темата са и ТОП 10- те начина да задяваш колежки, без да те уволнят.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *