ЛЮБОВ НА ТРЕТА (СКОРОСТ)

CAPTUR, KADJAR и DISL – хармония по пътя

  • 04.07.2016
  • от Рени Емида
  • снимки: Copyright DISL / Vasil Germanov

Те са две сестри французойки от голямото семейство Renault. По-малката се казва CAPTUR, а по-голямата – KADJAR. Имат си и кавалер, при това българин. Името му е Кирил Николов, но всички го знаят като Дизела. Той, разбира се, харесва и двете. Защото те си приличат, но и всяка си има своите прекрасни предимства. И най-вече защото по очарователен начин и CAPTUR, и KADJAR си пасват идеално с него.

Френските сестри предизвикват конвенционалното мислене, разрушават предубежденията и демонстрират изострен вкус към новото.

Той пък отказва да се примири с клишето, което определя един от неговите спортове – бягането, за монотонен и дори леко скучен. Вместо това го превърна в модно занимание, по което са луднали всички, от офис мацки до IT спецове.

Формите на KADJAR и CAPTUR са плавни, атлетични и пропорционални.

Той е само мускули, но не анаболни, а точно на място.

Французойките са динамични натури, готови да откликнат и на най-лекия подтик към действие.

Динамиката е част и от неговото ДНК, той никога не стои на едно място.

Те са спортни момичета.

Спортът е неговият живот.

Сестрите поделят времето си между града и дивата природа. Обичат да са на открито, сред чистия въздух, поели към поредното приключение по някой черен път, където могат да се позабавляват без никой да им пречи. Но също толкова добре се чувстват и в бетонната джунгла, защото са истински ърбън дами, издокарани по последна мода и привличащи погледите на купища обожатели.

И Дизела сякаш е роден да катери планини и да се надбягва с лифтове, да поставя рекорди от Ком до Емине и да се ориентира сред гъсти гори и по зелени поляни. Той обаче не пренебрегва и градовете, а високите им сгради са само още едно място, където да покаже бързината си. Надпреварва се в скоростно катерене по стълбите им, а най-големият му успех в такова състезание дойде в родината на CAPTUR и KADJAR – второ място в изкачването на Айфеловата кула.

Характерът на госпожиците Renault е твърд, но неагресивен, оставят те сам да хлътнеш по тях.

Дизела също не се натрапва с присъствие, постиженията му говорят достатъчно за него.

Красавиците греят в ярки и контрастни цветове.

И той е олицетворение на контраста – в живота е тих, а по трасето – терминатор.

От движенията на KADJAR и CAPTUR лъха лекота независимо от условията.

Той преодолява и най-трудните препятствия без усилие.

Те тримата... са настоящите герои! Очаквай скоро да научиш кои са бъдещите!

Но как ще се развие тази история едва ли някой може да предвиди. Това изобщо не ги плаши, защото и тримата са влюбени в неочакваното, а към него водят безброй пътища, както ще видиш в следващото видео.

ПОЕМИ КЪМ НЕОЧАКВАНОТО С CROSSOVER ГАМАТА НА RENAULT. СЕГА С 0% ФИКСИРАНА ЛИХВА.