КОГАТО ТИ СИ ЛОШОТО ЧЕНГЕ

Как да оцелееш, когато ти си „по-черният“ във връзката

0 коментара Сподели:

В почти всяка връзка едната половинка е малко по-лоша от другата. Има нещо вярно в това, че противоположностите се привличат, защото, ако и двамата сте еднакви – първо, ще си омръзнете за отрицателно време и, второ, връзката ще е прекалено спокойна и предвидима като 2678 епизод на „Дързост и красота“.

Аз например съм била и добрата, и лошата половинка и се оказва, че определено е по-кофти да си лошото ченге, защото това неизменно води след себе си двупосочното чувство за вина. Например в едната посока, че си излязъл без гаджето в петък вечер, а в другата посока, че си тръгна толкова рано (тъй като гузната ти съвест не спираше да се обажда), а можеше спокойно да затвориш бара в 6сутринта.

И за всички лоши ченгета на любовния фронт малко съвети (лично изпитани и работещи) как да се радваме на успешна връзка, без да се отказваме напълно от лошите си навици.

КОГАТО ТИ СИ МЪРЗЕЛИВЕЦ, А ГАДЖЕТО ТИ Е УЖАСЯВАЩАТА СМЕСИЦА ОТ СПОРТИСТ + ПЛАНИНАР, АБЕ КАТО ЦЯЛО ЧОВЕК, ОБИЧАЩ ВСЯКАКВИ АКТИВНИ ДЕЙНОСТ

В този случай е много трудно да запазиш установеното статукво на спане до късно през почивните дни, последвано от закуска (понякога и обяд) в леглото и блажено нищоправене. Като спасителен пояс можеш да използваш групата на активни приятели на твоето момче/момиче и да го стимулираш да спортува с тях и така да успееш да се скатаеш. Друг по-краен план е да се пречупиш и да отидеш на някой поход с гаджето, където хем ще видиш прекрасни природни кътчета, хем ще се измориш толкова многооо, че ще си имаш извинение и ще гарантираш мързелуването за следващите няколко уикенда.

КОГАТО ТИ СИ ПРЯК РОДСТВЕНИК НА ДИОНИСИЙ, А ТВОЯТ ЧОВЕК Е ВИДЕН ЗДРАВОСЛОВНИК

Аз съм роден бохем – обичам храната, вкусната храна и алкохола, без някой да ми брои чашките. Тежко изпитание е, когато такъв чревоугодник се хване с някой, който е почитател на здравословното хранене. Плюсът е, че е хубаво да има кой да те контролира, защото много лесно се прекрачва границата и угаждането лесно се превръща в лакомия.

Но когато контролът се превърне в тирания и те гледат лошо дори при едно парченце шоколад за десерт след вечеря, положението не е розово. Тук спасението е в компромиса.

Добре е с половинката да намерите общи любими ястия и да откривате заедно нови вкусове – така и другият може да заобича по-мазното месо, а ти да разбереш, че салатата с кълнове няма да те убие.

КОГАТО ТИ ОБИЧАШ ДА БРЪМЧИШ ПО БАРОВЕТЕ, А ПОЛОВИНКАТА ТИ Е ДОМОШАР

Както се пее в една песен, всеки петък ми е к‘ат 8 декември. Ти си нощна птица, обожаваш да излизаш и си своеобразно ръководство за нощния живот на града. Когато си сингъл, този стил на живот е супер, но когато се появи сродната ти душа, която не споделя влечението ти към питейни заведения, става сложно. И за да не се превърнеш от царя на купона в царя на дивана, използвай следната стратегия. Научаваш предварително къде ще свири любимата банда на гаджето или къде има тематично парти по негов вкус и така си гарантираш забавна вечер навън, в която и двамата ще сте доволни.

Ако това не помага и твоят човек е абсолютно против всякакви вечерни веселби, слагаш най-миловидното си изражение и го информираш, че през уикенда се заформя вечер по женски и спокойно ще хапнете някъде с момичетата. А пък вече като излезеш, може да се обадиш и да кажеш как спокойната вечер се очертава да не е никак спокойна и ще закъснееш. Малко долно се получава, но пък гаджето ще е доволен, че не го мъкнеш по баровете с още четири кокошки, а пък вие ще си кудкудякате на воля цяла вечер.

В крайна сметка на колкото и порочни кръгове да си виден член, когато дойде правилният човек, компромисите не са толкова страшни и даже вече не са компромиси

.А ти съвсем съзнателно и доброволно си готов да се откажеш от луда петъчна вечер, съботното мързелуване и фаст фуда, защото има кой да те мотивира да си по-добър човек, все пак и добрите ченгета са готини.


А когато той е смотаното ченге..

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *