КОЛКО СТРУВАТ ЖЕНИТЕ, КОИТО НЕ СЕ КУПУВАТ?

Сметката, моля!

0 коментара Сподели:

Да, знам, че вие сте от жените, които не се продават. В този живот всичко сте създали сами. От сармите до децата. Забелязала съм обаче, че не се продават хората, които никой не иска да купи. Останалите? Ако сте случили на красива опаковка, може да благодарите на родителите си. Да сте видели красавица да се омъжва за бедняк? Да?! И аз съм гледала романтичните комедии. В живота обаче историите са още по-прости. Красивите жени обичкат богатите мъже. Богатите мъже предпочитат красивите жени. Те изглеждат добре и струват скъпо. Тъпи били. Тъпи ли?

Хайде вие прошепнете на любимия си: „Зайо, мишленце, шишонче, може ли едно мезонетченце”,и той да плесне с ръце, да ви прегърне и дълго да хвъркате из мебелните магазини за обзавеждане. Магьосници са тези жени, магьосници! Хубавата новина е, че мъжът ви не може да си ги позволи.

Колко излизате обаче вие, скромните момичета, които ходят на работа и се връщат с пълни с грижи торби. Извадете калкулатора и ще установите, че сте златни. Защо така? Онова, което се пее в песента: „Щастие с пари не се купува”, не е вярно. Ако мъжът иска да е щастлив, ще трябва да осигури щастие на жена си. Как?

„Най-скъпо излизат жените, които не се продават” Франсоа Мориак

На въпроса, от какво имат нужда, жените обикновено отговарят… Любов. Попитайте, обаче потърпевшите си мъже колко струва любовта?

За козметика? Не много. Само: пудра, руж, сенки, червило, гланц, спирала, крем, лак за коса, гел за коса, пяна за коса, вакса за коса… Не се чудете, ако чуете мъжете си да крещят: „Ти луда ли си?”, след като им поискате още 5 лева за гелче за изправяне на коса.

Споменах ли нещо за парфюмите? Твърдят, че парите не миришат. Не е вярно, ако приятелят ви не може да си позволи парфюми, ще се наложи да се труди повечко. Няма жена, която да предпочита да ухае на наливна тоалетна вода. Но какво е трудът, който той полага?! По-важно за почти безплатните жени е уважението между партньорите и сигурността. Това означава мъж закрилник, който да решава екзистенциални проблеми и да зарежда хладилника.

Храната и тя е скъп проблем. Жените, които не се продават, също като глезлите, започнаха да четат етикетите и да избягват храните, препълнени с растежни хормони и перфлуорните химикали.

Горките мъже, доста неизгодни сделка сме!

Учени са изчислили, че дори скромните, добри, възпитани жени се запасяват всяка година с 20 кг нови дрехи и обувки. Само при споменаването на „Нов, моден артикул. Разпродажба” жените атакуват щандовете за нови запаси. Нищо не се знае, може да започне война, да затворят магазините и да не могат да си купят съвременен, актуален и изискан, чисто нов тоалет. Кой дава парите за тези модни атаки? Наскоро бях с приятел, който се молеше да намалят разпродажбите. „Евтините” дрехи на гаджето му го водили до заеми и лихви.

Излиза, че не само красавиците струват много.

И как така става, че предани, искрени, верни, почтени Жени, които работят по осем часа за 500 лв., ходят на масаж, карат ски, хапват all inclusive, постват снимки от цял свят, а накрая съскат в службата как продажните жени имат всичко, докато те… само мечти.

„Мечтателките” освен от тонове дрехи, също като безпътните жени, имат нужда от пътувания. Исперих, знаете, не е място за почивка. Гърция, Турция, Хърватска, Космосът! Учудващо е защо  приятелите им се потят, докато плащат сметки?

Сметките? Мъжът, ако е МЪЖ, трябва да плати сметката в ресторанта, киното, клуба, да даде бакшиш на сервитьорката, за да впечатли вас или… нея. Заживявате заедно, той плаща водата, тока, кабелната, парното. За телефонните сметки нищо няма да казвам (водят го до инфаркт). Вие, защото сте скромна, не искате никакви подаръци (знаете колко му е трудно в момента), но очаквате пътуване за седмица до Венеция.

Истината е, че каквото и да приказваме, всички жени предпочитаме мъжът да разполага с повече пари, защото неговите пари винаги са по-общи, а нашите мечти – скъпи.

Така че, ако сте Мъж и предпочитате гадже, което да ви е изгодно, ще трябва да се приготвите предварително, че и тя ще ви види сметката.

Казано по друг начин – жените сме ужасни същества.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *