ТАМАРА ОТ CARRUSEL

Представяме лицето на най-актуалния клуб в София

0 коментара Сподели:

Очарователната блондинка е лицето на най-актуалния клуб в София. Какво е специалното на Carrusel, защо се превърна в най-желаната парти локация и с какво този клуб е по-различен от всички останали, са само част от въпросите, на които красивата Тамара ни отговори повече от любезно.

 

Опиши ни Carrusel с твои думи?
Carrusel е съвсем новаторска концепция. Това е клуб за тези, които все още не са открили своето място за забавления, и място, на което можеш да срещнеш интересни и нови хора. За тези, които все още не са го изживели на живо, мога да споделя, че клубът е на две нива с амфитеатрална гледка и много напомня на бална зала. Има страхотен елегантен бар в средата на голямата зала, около който се случва всичко.

Kак би поканила гост, който досега не е виждал клуба?
Бих му разказала за страхотната атмосфера, в която ще се потопи от момента, в който прекрачи прага. Звукът, осветлението, сепаретата са създадени така, че да го накарат да се почувства комфортно от първия миг. Музиката провокира, не те оставя равнодушен и те кара да танцуваш и да се забавляваш.

Това не е едно от онези места, на които стоиш, без да помръдваш, и гледаш намръщено.

Естествено, очаквам гостите да оценят прекрасните ни коктейли, шампанското, което имаме възможност да сервираме на чаша чрез специална система, която запазва качеството му и след като бутилката е отворена, и усмивките, които ще срещнат на бара.


Имате голяма сцена, какво ще се случва на нея?
За голямата сцена имаме големи планове. Барът на нея, както и големият квадратен бар в средата на залата са подвижни и могат в някои ситуации да бъдат премахнати, в този случай клубът се превръща в зала, която е много подходяща за лайв изпълнения, концерти, вечери с големи маси, корпоративни събития, церемонии по награждаване и други подобни официални прояви. Естествено, тези събития ще се случват в по-ранните часове на вечерта, за да могат гостите ни да се насладят на обичайната вечер в Carrusel след 22 ч.

Кога е отворен Carrusel?
Всеки ден без неделя. По-особеното е, че от понеделник до четвъртък отваряме след 21. Тогава в Carrusel цари лежерна барова атмосфера, която е перфектна за срещи на по питие. В четвъртък, петък и събота преминаваме на парти вълна и отваряме врати точно в 22 часа. Заповядайте, за да се потопите в клубния ни блясък и да изпитате емоция­та на специалните събития, които предстоят.

Как протичат партитата в клуба?
Това е твърде общ въпрос, на който няма как да отговоря с едно изречение. А и каквото и да кажа, то ще бледнее пред това да дойдете и да прекарате вечерта си в клуба. Много ми е трудно да опиша категорично както музиката, така и атмосферата, но със сигурност, когато и да ни посетите през уикенда, ще видите усмихнати хора, които танцуват и се забавляват искрено и истински.

С какво се различава Carrusel от останалите клубове?
Не бих искала да правя сравнения, всеки посетител предпочита определени клубове, защото там той намира своето място. Мога да кажа, че

Carrusel е създаден за тези, които не се припознават в редицата еднотипни нощни заведения и не се чувстват комфортно на всяко друго място.

Въпреки че това е клуб от висок клас, интериорът по никакъв начин не е потискащ или кичозен, а единственото изискване, което имаме към посетителите, е да спазват елементарен дрескод, тъй като те самите няма да се чувстват на място със спортно облекло.

Какво да очакваме за края на годината?
Вече имаме няколко идеи, но няма как да ги споделя, преди да сме решили какви партита ще реализираме. Със сигурност мога отговорно да обещая, че ви очакват най-силните партита в София!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *