20 герои, с които израснахме през 2000

Кои бяха някогашните звезди, по-големи от живота

0 коментара Сподели:

Ако нещо можем да гарантираме за времето – то е, че лети и не чака никого.

Много знаменитости научават това по трудния начин: една сутрин просто се събуждат и модата вече ги е подминала. Доста от хората в списъка по-долу вече не са идолите, които бяха в детството ни – някои не са с нас вече, други се пенсионираха или са тотално забравени.

Но пък най-хубавите, най-дивите ни години преминаха в тяхната сянка –

те ни възпитаваха, на техния стил подражавахме. Ето с кои герои израснахме в миналото:

Britney Spears

Бритни беше Майли Сайръс, Риана и Лейди ГаГа в едно. За съжаление психически проблеми и спонтанни прически доведоха до липса на хитове и изобилие на изцепки.

Paris Hilton

В един определен период от историята Парис Хилтън беше толкова известна, че даже кучето ѝ Тинкърбел беше суперзвезда. Освен филми, порно и реалити тя правеше даже песни.

Sisqo

Човекът изгря с една песен, посветена на женското еротично бельо, фрапира света с прическа и… дотам. Ако е някаква утеха, до ден днешен хитът му се пуска по дискотеките. Преди чалгата.

Jennifer Aniston And Brad Pitt

Едно време те бяха двойката за пример на Холивуд. Кой да предположи, че Господарката на злото Анджелина ще се намеси и всичко ще развали. Нищо чудно пак да се съберат де, кой знае.

Jackass

Бандата кретени, сред които Джони Ноксвил, Стив-О и Бам Маргера, бяха най-смешното нещо по телевизията или най-ужасното, зависи дали си фен или не съвсем. Първообразът на фейл видеата.

Gwen Stefani

Фронтдамата на No Doubt беше най-голямата поп звезда на планетата за няколко вълнуващи години най-вече покрай изтрещелите си видеа. После нещо се позагуби.

Ози Озбърн и неговото семейство

Сега можеш да влезеш във всяко звездно семейство, не е нещо вълнуващо. Когато обаче рок легендата превърна живота си в реалити шоу, светът полудя. Помниш ли репликите с „пиу“?

Avril Lavigne

Тя беше пънк, тя беше бунтарка, тя беше… да, тя беше. Фактът, че по едно време се събра с вокалиста на Nickelback, съвсем доказа, че яко сме се объркали за Аврил.

Orange County

Значи стая без поне един плакат на The OC, Бенджамин Макензи или Адам Броуди нямаше. Също така няма и разумно обяснение защо сме гледали тази боза. Пробвайте сега да изтърпите 30 сек.

Usher

Да, човекът е един от най-успешните аренби певци, продал е над 60 милиона албума и има 8 „Грами“-та. Сега се опитайте да се сетите за негова песен, различна от Yeah!.

Lil Jon

И като стана дума, тук е мястото да оставим един рапър, който вече е по-известен като скеч в шоуто на Дейв Шапел, отколкото като истински човек. А помните ли неговия парти бокал?

Tony Hawk

Във времето преди да почнат да продават скейтове в „Джъмбо“, Тони Хоук беше истинска звезда. Най-малкото защото беше създал почти всички трикове, включително 900. Сега е готин чичко.

Тhe Black Eyed Peas

Когато бяхме малки, Фърги и компания вадеха повече парчета на конвейер даже от Криско сега. После писнаха на целия свят, включително даже на самите себе си.

LOST

„Как можа най-якият сериал да се превърне в най-тъпият?“, е една от големите загадки на младостта ни. Кой ще ни върне изгубените часове? Накрая го гледаха само луди и мазохисти.

Hilary Duff

От Лизи Макгуайър, през Пепеляшка и всичките бонбонени песнички Хилари Дъф си беше сериозна звезда. Имаше даже собствена модна линия. Накрая дойде да снима в БГ и тва беше.

Soulja Boy

Имаше едно парче Crank That, дето не спря да ни тормози по всички детски дискотеки, а танцът му е нещо като нашата макарена. За нас Soulja Boy е жив!

Steve Irwin

Ловецът на крокодили, който си навираше главата между зъбите на всякакви ужасяващи земноводни, беше без съмнение идол, макар и не модел за подражание. Смъртта му също така бе една от най-тъжните иронии на съдбата.

The Powerpuff Girls

Сред всичките анимационни герои трите момичета блестяха със способността да ритат задници, при това със стил. На български Реактивните момичета, а именно Белушка, Бълбук и Бръшлян.

Dido

Изгряла покрай брат си Роло Армстронг от Faithless, Дайдо неусетно превзе ефира и стана супер мега гига звезда. И досега пускат нейни парче по родното радио. От старите, разбира се.

Eminem

Направо не е за вярване, че някога е съществувал толкова политически некоректен артист и не са го убили с камъни на площада. После Еминем спря да пие и стана скучен, спокоен пич.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *