Go Guide Stay Home Festival: Стендъп комеди от двора на К.Е.В.А

Виртуално пак сме в добре познатия двор

0 коментара Сподели:

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново в някои от любимите барове и ресторанти на София, ще сготвим някои от емблематичните ястия, ще те поканим на лайв концерт, диджей парти или коктейл клас. Ще синхронизираме ума и тялото с йога. Минимизираме несгодите и отваряме сърцата си, за да подкрепим всички онези, които правят града ни толкова цветен. В специално създадения сайт и в онлайн каналите на Go Guide в продължение на цял уикенд ще може да медитираш, спортуваш, учиш, твориш, танцуваш и пееш с любимите ти артисти. Ще снимаме в някои от познатите ти барове, клубове, ресторанти, за да ти припомним, че те са тук и скоро ще са отворени за всички нас.

Животът днес е малко необикновен, но фестивалът се организира с генералната подкрепа на Takeaway.com, чиито ресторанти са отворени, за да ни доставят вкуса на познатото. 

Може и да се повтаряме, но вълнението, че ще те заведем отново в някои от любимите места на София е наистина голямо.

Барове и ресторанти отварят вратите си, за да се потопиш отново в познатата атмосфера на мястото, а ако си като нас, то със сигурност можеш да посочиш локациите, на които усещането е като за дом.

Stand Up Comedy спешълите се излъчват от една такова място, което сме сигурни, че липсва на много хора. С въздишка си спомняме за първото After Work Social Club събитие и обичайната глъчка в двора, незапомнените партита и цветните ивенти, които разчупиха културния живот на София.

Клубът за артистично възпитание на артиста посреща Тео Чепилов, Дими Деянски и Георги Кючуков от Inside Joke Standup Comedy (със специалното камео на Иван Стоичков) и Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова от „Майко Мила“. Едно е ясно – очаква ни артистизъм в непремерени дози, но възпитанието оставяме за следващия път, защото

тук ще стане дума за междусъседски отношения, квартални драми, отношение към чужденците.

На Елисавета и Красимира пък не им трябва конкретна тема и подготовка, за да бъдат забавни и да ни карат да се смеем от сърце, но този път ще си направят раздумка по най-актуалните теми на деня.

Стендъп комеди сцената на Go Guide Stay Home Festival се отваря благодарение на The Stars Group, които подкрепят възможността да споделяме забавните моменти и положителните емоции заедно вкъщи. Ако искаш да си част от екипа, създаващ моменти, които си заслужава да празнуваме, присъедини се към печелившия отбор тук.

На фестивала те очакват и много виртуални музикални сцени – виж кои са те тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *