Партито, на което Маргарита Хранова ще бъде диджей

Легендарен клуб + легендарната Маргарита Хранова = парти, което не искаш да изпускаш

0 коментара Сподели:

Ако има нещо, което обединява хората, независимо от всякакви обстоятелства, то това е музиката. Дори и да не говориш на един език с някого, това е вашият начин на изразяване и комуникация. Неслучайно милиони хора по целия свят пътуват на хиляди километри, само и само за да чуят гласа на любимия си изпълнител.

Дори и да е за пореден път.

Фестивалите са много интересно място. Там има различни сцени, съответно и различни стилове, но никой няма нищо против феновете на другите жанрове. Дори напротив, на такива места може да се зароди любовта ти към несъществуващи за съзнанието ти досега ритми.

Част от тази магия се опитват да пресъздадат и приятелите ни от Absolut. Те са неуморни борци в битката да разнообразят музикалната ни култура и да разширят клубните ни хоризонти. С инициативата си Absolut Culture Shock – да канят известни личности в нестандартни за амплоато им места, в които да покажат най-доброто от музикалния си вкус. Освен добри коктейли, Absolut ни предлагат и една нова по рода си парти концепция, която е грехота да пропуснеш.

Следващото им събитие ще бъде тази събота, 25 януари. Звездата, която ще се изяви зад пулта, е Маргарита Хранова. Да, не грешим, точно тя.

Та после като кажеш на баба си, че си бил на парти на Маргарита Хранова, тя първо ще се зарадва, после ще попита дали имаш предвид концерт, но ти съвсем гордо ще заявиш, че си бил на ПАРТИ, където тя всъщност е била DJ. Това ще се случи за първи и предполагаемо за последен път,  като абитуриентския ти бал или сватбата ти например. 

Маргарита Хранова е нещо като Adele или Ed Sheeran на старото поколение. Честно казано, изобщо не можем да си представим какво ни е подготвила, но придържайки се към идеята все пак да стане купон, се надяваме на ъндърграунд бенгъри от времена, в които дори и компактдискът е бил мираж. Тя е изпълнител с 50-годишна история на сцената и със сигурност има в плейлистата си песни, които ушите ни нямат търпение да чуят. Освен това не знам колко хора могат да се похвалят, че човек на такава възраст ги е накарал да танцуват до никое време, но сме убедени, че след събота бройката ще е по-голяма.

За място на събитието този път е избран легендарният Culture beat club, но ние сме готови да разтресем цялата сграда на НДК-то на културата. Тази събота, 25 януари, от 23:00 часа. 

Ето и 10 звезди, за чиито таланти не подозираш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *