3 събития, с които да отбележиш Ивановден

Малко фънки, малко пънки или даже малко брас

0 коментара Сподели:

Ако ни следиш редовно, знаеш, че всяка седмица започваме с традиционната ни рубрика „Събития за след работа“. Тази седмица обаче идва и с втория национален празник в държавата ни – Ивановден.

Затова в следващите редове ти даваме идеи за три начина, по които можеш да отпразнуваш 7 януари, без значение дали имаш имен ден днес. 

 

В „Петък“ удължават коледно-новогодишната празнична вълна с традиционна забава по случай Ивановден. Този път тя ще се „води“ от едни от любимите градски джази експериментатори Paraplanner, които завладяват сцената в 20 часа, а след тях традицията оживява с ексклузивната музикална селекция от диджея именяк – El Flyerito!

 

Бохемите казват, че не е задължително да сме в кукерски костюм, за да празнуваме всички Ивановци. Не е нужно и да си махаме главите като Йоан Кръстител, но нищо не е ясно, докато не се съберем в къщата на „Врабча“ 4. Както знаете, на имен ден не се кани, така че смело се отправяме към партито, което започва в 21 часа с музика от пулта с Kxcks.

 

Накрая, но изобщо не на последно място ти предлагаме да отпразнуваш Ивановците с безобразния брас бенд и първия брас народен, брас божи за годината. Той обещава да бъде много шумен и както винаги – супер забавен. 3 тромпета, 3 сакса, 2 тромбона, 1 туба, 1 бас и 2 сета барабани – какво повече е нужно за едно истинско ивановденско посрещане? Ами най-младият сакс в състава също празнува!

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *