5 коледни подаръка, за които не би се сетил сам

Не си и подозирал колко изненади те очакват само на един клик разстояние от Mojo

0 коментара Сподели:

Да, най-добрият ти приятел сигурно ще се зарадва на чифт чорапи. И този път. Като предишните 3 години. Същото важи за парфюма на половинката ти, комплектите за майка ти и всичко сигурно, което подаряваш от години насам. Не ти ли се иска обаче да подариш истинска изненада на близките си хора? Именно заради нужното разнообразие ти предлагаме тези неочаквано добри идеи за перфектен подарък.

И най-хубавото – напълно постижими са.

Затова седни, отпусни се и без да се налага да се буташ из огромните търговски центрове, се впусни в търсенето на перфектния подарък изцяло онлайн. Знаем, че е трудно да избереш правилния подарък от правилния сайт и затова ти показваме един от най-сигурните интернет спотове за пазаруване. На помощ в намирането на съвършената покупка за близките ти идват помощниците на Дядо Коледа – истинските магьосници от онлайн платформата Mojo. На www.mojo-gift.com откриваме истински вълшебства в най-различни категории и именно от тях можем да се насладим на хиляди пътешествия, апетитни приключения и абсолютен релакс за духа и тялото. Най-хубавото е, че уникалните им предложения са достъпни за закупуване 24/7, тъй като за разлика от физическите магазини, техният сайт е постоянно достъпен за потребителите и предлага всички възможни опции за плащане. Още за тях можеш да откриеш на сайта им, а сега виж какво ти подбрахме от хилядите им предложения:

Ексклузивно шоколадово удоволствие

Трудно ни е да повярваме, че има нещо по-сладко от шоколад, и точно защото обожаваме неговия вкус, искаме да си го припомняме отново и отново. Знаем обаче, че няма нищо по-великолепно от белгийския шоколад. Световното му ниво ни привлича всеки път и сме убедени, че всеки би се зарадвал на ексклузивна селекция от бонбони в луксозна кутия, която прави изживяването още по-специално. А и какво ще те направи по-щастлив от шоколада? 

Виж повече: Коледно пазаруване по ноти

Сътворете вино по ваш вкус!

Като деца на Дионис няма как да не включим и вечната си любов към безкрайните винени листи. Тук обаче говорим напълно сериозно – всеки вкус е постижим. Подарете или на любим човек, или на себе си възможността да създадете собствено вино като абсолютен енолог. С дъх на плодове, на дърво, меко, богато, ароматно… но най-вече – изцяло твое. 

Невероятният Ню Йорк от птичи поглед

Всеки има един приятел, чиято най-голяма мечта е да посети Голямата ябълка. Точно за този човек такъв подарък ще е най-невероятното изживяване не само за Коледа, но и за целия му живот. Особено когато е свързано с отсядане в дизайнерски хотел с гледка към Манхатън, разходка из най-култовите улици на Ню Йорк и полет с хеликоптер над града и всичко това, организирано от собствения му асистент, осигурен към подаръка. На човек му идва само да си запее песента на Алиша Кийс и Джей-Зи.

Ракиено парти

Освен с духа на Коледа обичаме да сгряваме сърцата си и с любимата балканска амброзия – ракията. Кой не би се зарадвал на дегустация с това велико нашенско питие, още повече, когато му помагат трима от най-близките му хора? А в допълнение си представи маса с малки изкушения в лицето на апетитни тапас хапки. 

Виж повече: 6 продукта, които да подариш на кожата си тази зима

Индивидуално обучение по танци

Усещал ли си как танците са в кръвта ти, но винаги те е било срам да скочиш с двата крака смело напред и да се потопиш в магията на музиката? Гарантираме ти, че поне още един човек в обкръжението ти е изпитал същата тревога поне веднъж. Освен ново любимо хоби индивидуалното обучение по танци предлага и нужната отмора от забързаното ежедневие на всеки градски човек. 

Неастрологичен хороскоп за декември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *