Неастрологичен хороскоп: 18-24 ноември

Излезте от зоната си на комфорт и отбележете Световния ден на танца, 24 ноември, с някое хоро или бачата

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата,

в която сянката на Марая Кери започва да се прокрадва, придружена с ниски тонове и звънчета.   

Овен

Излезте от зоната си на комфорт и отбележете Световния ден на танца, 24 ноември, с някое хоро или бачата. После изпейте химна и накрая се сбийте за здраве с някой друг случаен танцьор като вас. Помага много за разтоварване и съм сигурен, че ако не друго, то можете да откриете алтернатива в професионалното си развитие като кариера в танците или пък защо не бокса…

Телец

Толкова сте ми ясни, но все пак ще го напиша. Последната събота на ноември в село Смилян се чества празникът на любимия на цяла България боб с грамадни зърна. Знам много добре къде ще сте! Само не забравяйте да вземете и две пакетчета за маг Жаклина, че тя отсега се запасява за Коледа. 

Близнаци

Световният ден на телевизията, който всички отбелязват на 21 ноември по нов стил, е чудесен повод да си припомните да си платите сметките и междувременно да си пуснете някой нов пакет с програми, за да разнообразите студените есенно-зимни нощи. Ако търсите разнообразие, маг Жаклина също предлага пакет с програми за релеф и маса в 4-дневен сплит за ектоморфи. Помислете си! 

Виж повече: 12 гъзарийки, които можеш да си вземеш на оферта от Черен петък

Рак

Над вас са се струпали куп неприятности, които дори и Лемъни Стикет не би се изкушил да опише. Първо имате синя магия и родово проклятие 3-та степен. Всичко това се премахва много лесно и срещу съответната сума. Маг Жаклина се гордее с това, че предлага най-изгодните жени за спиритуални услуги в София, Враца, Видин, Гоце Делчев и Търговище. Посетете моите лицензирани представители и те ще ви помогнат! 

Лъв

19 е Международният ден на всички, които са се родили или впоследствие са избрали да бъдат мъже. За втори или трети път тази година, ако трябва да сме честни. Да бъдеш мъж в днешно време не е въпрос само на полова определеност, ами и на поведение. Безспорно най-мъжкият знак в зодиака е Лъвът. Мъже Лъвове, отпуснете се и се оставете да бъдете обгрижвани. Дамите Лъвици, към вас ще имам специално обръщение другата седмица, само да не забравя. Напомнете ми!!

Дева

Подредете мислите, живота, а после и обувките си. Чак тогава ще видите лъча светлина и пътя пред себе си.

Поемете ли по него, няма да е лесно, но вие и не обичате да ви е лесно. Не бързайте, а дайте време на всичко. 

Везни

Нептун и Доналд Тръмп ще определят събитията в живота ви тази седмица. Моментът е изключително подходящ да си пуснете документите за Зелена карта, както и да си подновите картата за градския транспорт, картата за фитнеса и картата за Народната библиотека.

Скорпион

Не бих ви окуражил да правите каквото и да е през следващата седмица, защото Меркурий диктува голям… мер срещу всичките ви планове. Тупкайте топката и чакайте по-добри времена, в които да жънете успехи. 

Стрелец

Опитайте нещо ново, подобно на Овните. Вие винаги сте били скрити танцьори с потенциал за професионалисти. По отношение на храната наблегнете на суши и праскови. Второто не знам къде ще го намерите, но ако успеете, дайте обратна връзка. 

Козирог

Избягвайте храни с керемиден цвят. Преди това си направете изследвания за далтонизъм, а после минете и един курс по аюрведа масаж. Твърде много неща за една седмица, но истината е в разнообразието. Всеки може 5 дни в седмицата да става за работа и после 2 дни да почива. Друго си е да откриеш някой непознат свят.  

Виж повече: Гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Водолей

Отпуснете се и се насладете на хладните есенни дни, като, разбира се, преди това вземете и необходимите мерки да ви е топло през тях. Позволяват се всякакви форми на мерки. От шалове до чай с джинджифил и клеева тинктура, та чак до парна баня и джакузи. На шофьорите се препоръчва да заведат колата на профилактичен преглед.

Нещо ми подсказва, че може да имате нужда от реглаж.  

Риби

Тази седмица често може да имате усещането, че животът ви е кенеф. Вината не е във вашия телевизор, а във вашия кенеф! Всичко това е, защото на 19 ноември е Световният ден на тоалетната. Трупайте негативни мисли, но не забравяйте в края на седмицата да „пуснете водата“ и после да минете с препарат! 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако се казвате Александър или (Е)Катерина, спокойно можете да почерпите!

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *