Неастрологичен хороскоп: 21 – 27 октомври

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата,

в която на 25 октомври се честват едновременно: петък – Денят на майстора и  Международният ден на твореца!  

Овен

Искрено се надявам вашите приятели да успеят да ви разубедят, че да гласувате напук за Волен Сидеров няма да бъде разбрано нито като протест, нито като признак на добро възпитание. Вместо да се занимавате с глупости, наблегнете на фибрите и чакайте Луната да влезе в Скорпион. Това няма да ви направи нито по-богати, нито по-добри хора, но поне нещо ще влезе в живота ви. 

Виж повече: Софийски адски транспорт: метрото 

Телец

За вас изборите само усложняват нещата. Спагети или пица? Шоколад или ванилия? Защо човек да избира, когато в XXI век може да има и двете?! София за съжаление няма този лукс. Преди да пуснете своята бюлетина, имайте предвид, че Марс е в Телец, което не предвещава нищо добро на хоризонта, освен ако по график не предстои да взимате заплата. 

Близнаци

Напомняте ми на Милки и Шоки от рекламата, две половини на едно голямо цяло. Вие сте направо като Мая и Йорданка на стероиди в предсъстезателен период. С това не искам да правя политически агитации, а просто да кажа, че тази седмица е време да дадете вот на доверие на състезателните си наклонности и да тръгнете на някакъв спорт или народни танци. Хорото може да ви потрябва, за да празнувате победата на фаворита си… 

Рак

Признайте си го!

Вас въобще не ви интересува кой ще е новият кмет на София, стига това да не ви пречи на секса и вътрешния мир.

Затова пуснете произволна бюлетина и отново се насочете към поддържане на досегашния курс. 

Лъв

Суровата истина е, че за вас няма значение кой/коя ще е кмет, стига да ви слуша и да изпълнява каквото им кажете. В този ред на мисли тази седмица се очертава половинката да ви напусне и да спечелите добра сума от лотарията. Кой е казал, че няма две хубавини на едно място? 

Дева

За вас има огромно значение кой ще е кмет, защото само така можете прокарате някои свои идеи за по-подреден център и жълти павета, които са наистина жълти, а не светлокафяви на места. В личен план закачка с член на изборната комисия ще ви накара да запомните Местни избори 2019. 

Везни

Обърнете внимание на духовното през тази седмица, в която всички търсят материалното. Няма нищо по-важно от това да запазите присъствие на духа, докато всички спорят за детски площадки, междублокови пространства и „проекти“ за паркинги. За вас има и по-важни неща като например образование, здравеопазване и нещо за таковане в студените есенни нощи. 

Скорпион

Спомнете си какво ви казах миналата седмица за „оправянето“ на града, а сега го забравете, защото изборите с нищо няма да променят живота ви. Всъщност те, ако променяха нещо, щяха да ги забранят… Вашият начин на живот е такъв, че промените само ще ви навредят. Единственото, което можете да добавите, са витамин С и имуностимулатори.  

Виж повече: 10 култови БГ гаври с песни 

Стрелец

Ако ви иде да започнете да стреляте по когото ви падне, моля, изчакайте да минат изборите! Ще ви приберат и ще ви развалят почивните дни. По-добре стреляйте по кенчета, бутилки, книги или ако се е зародило някакво желание за нещо различно – по газови бутилки. Ако всичко това ви звучи интригуващо, не е зле може би да се прегледате, защото не са на добре нещата…

С изключение на горното се очертава една спокойна седмица. 

Козирог

Продайте гласа си, за да направите нещо за себе си! После продайте колата си, а накрая продайте и някоя 1/16 част от наследствена нива. Седмицата е изключително благоприятна за търговия на всякакво ниво, както и за промени, след които шансът да съжалявате е много малък. За предпочитане е промените да са на битово ниво, а в личен план нещата да останат такива, каквито са! 

Водолей

Изборите са временни, но битието е за цял живот. Няма кой да наруши вътрешния ви мир освен някоя очевидна несправедливост като паркомясто или някой шофьор с несъобразена скорост да ви опръска. Нептун е в 4 дом, а Венера вещае дребни проблеми. Пазете се от безсмислени конфликти и малки камъчета, защото само те могат да обърнат каручката ви. 

Риби

Кой се интересува кой ще стане кмет на София, когато вечер се прибирате сами и страдате? Гласувайте за кандидата, който ще ви гарантира по-малко самота. Габриел Гарсия Маркес няма шанс в тази надпревара с неговите 200 години… „Спасителят в ръжта“ носи много по-позитивни очаквания…

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако се казвате Димитър, ами почерпете, бе! Ако сте пропуснали да гласувате на първи тур, спокойно, винаги има втори! 

А ти прочети най-скандалните секс съвети от Teen Problem

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *