В София през уикенда: 20 – 22 септември

Няма да го караме леко

0 коментара Сподели:

Започваме уикенда с премиерата на „По-полека“, но нищо не вещае лека програма за идните почивни дни. С театър, пърформанс и готини партита – няма да сгрешиш, ако се посветиш на любимия град тази събота и неделя.

В преследване на приключения сме заедно с теб, къде ще ги търсим, чети тук.

 
 

С нетърпение очакваме софийската премиера на спектакъла по музика на Стефан Вълдобрев „По-полека“, който е съвместна продукция между Младежки театър "Николай Бинев" и Драматичен театър – Пловдив. Освен че ще чуем любимите ни през годините култови песни, на сцената ще видим и много познати актьори, като Филип Аврамов, Рая Пеева и други. Автори на текста са Ваня Щерева и Стайко Мурджев, а режисьор Владимир Люцканов.

 
 

Закриваме уикенда със Soft Questions в СГХГ, точно до градинката пред Народния театър. Проектът се реализира по идея на Стефани Ханджийска и е част от фестивал #КУЛТУРАМА, както и от резидентската програма на ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс 2019. С музика от Ивелин Матеев и фотография от Златимир Араклиев, меките въпроси „са тези, които задаваме, когато искаме да знаем защо и как. Това са въпросите, чиито отговори обикновено са по-дълги и по-сложни, отколкото би ни се искало“.

 
 

През уикенда не забравяй да наминеш пред Extreme Fest – eдинствения фестивал в България, събиращ на едно място най-популярните екстремни спортове и атлети, множество забавления и спортни съоръжения, представяни за пети път в България. Точно пред Съветската армия те очакват специализирани демонстрации и уроци по различни екстремни спортове, както и неповторими представления. Подробната програма и участващите спортове може да разгледаш в страницата на събитието във Facebook.

 
 

След всички активности заслужаваме едно добро парти. А тайничко се надяваме да те видим в КЕВА, където зад пулта ни чакат Elma и Funktool. Ела да раздвижим градината от танци, да изпием коктейл-два и да видим какво има да предложи София в събота вечер. Ще свържем звуковите вибрации в телата и душите, както ние си знаем.

 
 

Уикендно няма как да не се отбием и към TELL ME. Дали ще започнеш тук вечерта си, или ще завършиш с дестинацията в малките часове, решаваш ти. Резидент за събота вечер ще бъде Shosho, който ще ни раздвижи с микс от deep tech и techno <3. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *