Събития за след работа: 16 – 20 септември

Задължителните събития тази седмица

0 коментара Сподели:

Идните дни буквално гъмжат от интересни случвания тук и там. От готини и интересни, вдъхновяващи събития, истории за креативност, мистериозни приказки и всичко, което да предизвика ума ни, до лайв концерти, бурен джаз под небето в центъра на града и какво ли още не.

 

Седмицата започваме със супер вдъхновяващ ивент в „Генератор“. Входът е свободен, а лектори ще бъдат Анита Класанова – създател и бранд визионер на популярните десерти Roobar и Kookie Cat, Виктория Блажева е първи вицепрезидент в УниКредит Булбанк и Елина Желева е коуч по дизайн мислене и основател на първата агенция за дизайн мислене в България – както се казва, с тях няма какво да се обърка, така че ти препоръчваме да дойдеш малко по-рано, ние ще сме се заредили по местата си.

 

Цяло лято се гоним с прожекциите на Wind2Win по Черноморието, затова сега с охота ще гледаме филмчето в София. Дом на киното ще ни представи сърфистката лента за морското приключение на първото по рода си уиндсърф предизвикателство, осъществено през миналата година от Илияна Стоилова и Йоан Колев. Историята им и техния нетрадиционен начин да насочат вниманието ни към към важния проблем със замърсяването на Черно море с пластмаса.

 

Малък петък и последни лайф концерти на територията на лятната сцена на Кино Кабана. Грабвай приятелите и елате да послушаме акустичната вечер с „Остава“, романтично да посрещнем септемврийската действителност. С много коктейли и добро настроение, което аурата на мястото носи – това е перфектната сряда вечер.

 

Столичната джаз-фънк банда Harlem Jazz открива новия музикален сезон с грандиозно градинско парти на 19 септември! Бар Switch ще се превърне в поле за груви мелодии, щури танци и много усмивки. Очаква се много фънк, бугалу и горещо калипсо в изпълнение на момчетата, ела да танцуваме заедно.

 

Новият сезон на „Късо кино с истории“ започва ударно с една тема, която отборът пътешественици отдавна иска да постави в Клуба, а именно: конспиративни теории. Параноидни, съмнителни или правдоподобни, те станаха част от поп културата през последните две-три десетилетия и заслужават да им отделим внимание.

През септември се разхождаме по Ангел Кънчев.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *