В София през уикенда: 30 август – 1 септември

София на три морета, този уикенд

0 коментара Сподели:

Идните дни в столицата ще предложат извънредни мерки в подкрепа на доброто ни прекарване. Ще те разходим из околността за първото издание на музикалния фест, който разширява границите на познатите градски измерения. Планът ни обаче далеч не се изчерпва с това, защото електронната и арт сцената също няма да ни оставят да скучаем. 

 

Замислял ли си се, че плажът може да е много по-близко, отколкото предполагаш? Измислили сме ти план – само на 30 минути от София. В събота сутринта тръгваме към SOFIA BEACH FEST 2019 – двудневният фест те очаква от 31 август до 1 септември на брега на яз. Искър. Гледка, плаж, водни спортове и най-вече музика с Dope Zoo, Sillia, както и електронната компания на Peppou, Risto и други.

 

Ако градският пейзаж успее да те задържи в прегръдките си, използвай съботния ден за разходка до ONE Gallery. Там сме за представянето на резултати от №3 Творческа резиденция Водна кула (23.08-3.09.2019) в София. Целия ден програмата изобилства от любопитни мероприятия, така че те резервираме от сега.

 

Ела да правиш компания на двамата най-столични стендъп комедианти – Дими и Тео, от двата най-столични квартала – Овча купел и Надежда. Специално за теб не са мръднали от София цяло лято, за да съберат култови шеги от града и да ни попилеят от смях в К.Е.В.А. тази събота вечер.

 

Метрополис ни събират за Industrial Gathering. Локацията е секретна, но лайн ъп-ът не – зад пулта ще са Jay Clarke, Klockworks, Jeroen Search и много други. Не спирай да следиш събитието във ФБ, защото след първи август ще можеш да сглобиш пъзела, който да те отведе до партито.

 

Вкусна и пивка неделя се очертава на приказната територия на Wonderland Dessert & Cocktail. Те ще са любезният домакин ще бъдат на петия рожден ден на любимия ни бранд Blackout Label. Специално за случая е подготвена колекция бижута, която можеш да разгледаш и купиш на място на празнични цени.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *