Festival in the Nature: 4-дневен музикален трип

Задължителният фестивал в лятната програма

  • 11.07.2019
  • от Плами Максимова
  • снимки: архив Festival in the Nature

В разгара на лятото се оттегляме в планината и сменяме градския шум с 4-дневен музикален трип. Festival in the Nature e в лятната ни to do листа през последните години и

вдигна високо летвата с отлична музикална селекция и упоритостта в посока на това да доближи хората максимално близо до природата. 

Тази година организаторите от The Sunday Bunch и Terra Music обединяват сили с Where We At колектива, които ще се погрижат за втората сцена и за това нещата да станат още по-интересни по отношение на звучене и артисти. Изненадите започват още в четвъртък на мейн стейджа, където Бетон ще срещне Ние., за да видим дали се справят така добре със саунда, извадени от индъстриал обстановката, в която сме свикнали да ги слушаме. В следващите дни на главната сцена ще рулират както любимите ни родни диджеи, сред които няма как да не отбележим фестивалните ветерани Alexandar Kyosev, Dimitri Monev, Laylla Dane, Peppou, Svet, така и международно признати имена като Cristi Cons, Livio & Roby, Afriqua. На сцената на Where We At зад пулта ще чуем Algorithm, Garo, Bosha, Raredub, Valdy и още любими герои, които елегантно ще трансират планината и телата ни.

Саундът на главната сцена ще стигне огромна дълбочина и обхватност благодарение на професионалното озвучаване от Funktion-One системата и ще превърне преживяването в още по-пъстра палитра от звуци и усещания.

По традиция фестивалът се настанява удобно на същото място от предходните години – Мъглижката клисура.

Местността се казва Баралъка (Барите), в подножието на Стара планина, между гр. Мъглиж и с. Селце. Наоколо има място за къмпинг с обособени бани и тоалетни и два прохладни водопада – Малкия и Големия скок.

Festival in the Nature определено е фестивал, който знае как да грабне интереса, без да се въвлича прекалено в мейнстрийм културата, и точно това го прави просто задължителен в лятната  програма. Билети за събитието все още можеш да закупиш на предварителна продажба от Resident Advisor за 30 лева. Билети ще има и на място за целия фестивал на цена от 60 лева.

Повече информация можеш да намериш на официалната страница във Facebook, както и на thesundaybunch.org.

А ако ти предстои пътуване, виж музикалния ни съпровод с парчета за изпът.

През останалото време гледай тези филми, които се развиват край басейна.

А в YouTube канала ни даваме идеи как да съчетаеш един от хитовете в облеклото за лятото - флората.