КЕКС ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ

Вкарай малко фантазия и превърни празничния секс в пълна лудница

  • 21.12.2013
  • от Станислава Коцева

Ммм празници… разкош! Декември е времето, когато вече напълно си премахнал всички песъчинки от всяка сгъвка на дрехите си, куфарът ти се е покрил с паяжини и си забравил как изглежда табелата на края на града. Нямаш търпение да дойдат онези вълшебни десет дни, в които ще скриеш ключовете от офиса дори и от себе си, ще изключиш служебния телефон и ще започнеш да разглеждаш картата на света.

Пътуването е нещо прекрасно, няма две мнения по въпроса. Красиви градове, непознати и екзотични храни и коктейли, намаления по моловете и free shop-овете на летищата, вдигане на „рейтинга“ в Instagram, страхотен секс…
Да, страхотен секс!


Трябва ти само малко фантазия, за да превърнеш срещата си с някой чужденец в уникално преживяване.
Това си е твоят момент и той си ти е само един. Срещу себе си имаш един човек, който, като чуе България, се сеща най-вероятно само за Стоичков и евентуално за киселото мляко, ако е мъж, а ако е жена, надали дори и за това и всичко може да бъде плод на твоята приказка, такава, каквато ще ти е най-сладка. Имаш една нощ да бъдеш това, което винаги си искал да бъдеш. Можеш да бъдеш известна актриса или певица, футболист, собственик на най-преуспяващата компания, музикант, телевизионен водещ. Толкова ти е спокойно, че най-накрая си далеч от папараци и досадници, които те гонят за автографи и че си срещнал някой, който те е харесал заради самия теб, а не заради медийната ти личност и всякакви подобни глупости, с които да направиш секса абсолютно задължителен и прекарването си пълен купон. Дори на следващия ден твоята забивка да реши да ползва google – пука ти, никога няма да го видиш пак, за да те посочи с пръст и да изкрещи „лъжкиня“ в лицето ти.

И развръзката – ето сега ти е паднало да се развихриш. И да се раздрънка утре на всичките си приятели, какво от това? Много важно, че една група от хора на няколко хиляди километра от теб ще си мисли, че си страшна мръсница или дори курва. Пускай си една отпуска и на задръжките, те не ти трябват в този момент. Сега ти е паднало да събудиш от дълбините цялата си извратения, която иначе така прилежно криеш. Да извадиш твоите петдесет нюанса сиво или който и да е друг цвят. Имаш една нощ да бъдеш фетишист, садист, мазохист, да пробваш всичко онова, което си гледал по филмите или чел по книгите и е предизвикало някакъв интерес в теб. Да се почувстваш като истинска порно звезда, крещейки „Oh, yeah“ или „Fuck me“, вместо „О, да“ или „Не спирай“.А защо не и другата крайност. Първият ти път е било много тежко преживяване, развила си лек страх от секса и си почти девствена, но си видяла в него тази нежност, която може да ти възвърне надеждите, дрън-дрън, или пък просто те мързи ужасно и ти се ще най-после някой напълно да се погрижи за теб и без нафантазирани оправдания… Така срещу себе си имаш един човечец, чиято задача е да те задоволи напълно, влагайки цялото си старание, за да ти покаже, че няма нищо страшно и че сексът е великолепно преживяване, докато ти просто си лежиш като принцеса. Нека те разнасят после на Канарските острови например, че си дърво в леглото.

И един съвет: НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ! Това можеш да си го правиш спокойно и на твоите географски ширини и дължини. Не си прецаквай възможността за едно страхотно прекарване с чувства. Няма да срещнеш любовта на живота си по този начин. Както са казали мъдреците от „Как се запознах с майка ви“, ваканционните влюбвания имат срок на годност! По време на почивка хората просто са настроени на други честоти. Дори и да хлътнеш и да направиш глупостта да размениш координати, след като една-две седмици зорко следиш facebook профила му, ще ти мине. Затова просто се забавлявай, запиши си някъде името му, ако искаш да го запомниш и да разказваш на приятелите си. И дотук. Създай си твоята история и си я имай, като спомен, на който дори сам понякога няма да вярваш, когато го разказваш на себе си.

А какво, ако кофти сценарият от признанието Честите Коледа, изневерявам ти... е факт чети в още една статия от Станислава Коцева.