Неастрологичен хороскоп за месец май

Животът ще бъде поносимо лош и май ще вали

  • 30.04.2019
  • от Андрю

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, с който септември ще бъде май, ама май не точно... 

Овен

Марс е в Телец, което с абсолютно нищо няма да промени живота ви, освен ако вие не го приемете лично. Понеже знам, че не обичате да ви дават много акъл, направо на въпроса. Месецът ще бъде поносимо лош. Пари ще има, любов не. Катаклизми не се очакват, чудеса също. 

Телец

През месец май ще бъде 8-ият лунен ден, на който Шекспир отдавна е отговорил с 12-а нощ, което няма никакво значение в случая, просто реших, че като представител на зодия Телец Шекспир трябва да присъства в хороскопа. В Деня на труда се разходете по свечеряване до Борисовата градина и езерото с лилиите. Там, в съседство с пейката, на която седи ексхибиционист в напреднала възраст, и срещу двойка награбили се тийнейджъри ви очаква вашата приятна майска изненада.  

Близнаци

Месецът е подходящ за сключване на търговски сделки, особено за животинска стока. Две биволици и един катър ще бъдат чудесно допълнение към селскостопанския ви колектив. Ако възприемате себе си като гражданин, тогава си вземете аквариум с трихогастери и гупи, но не ги дръжте заедно, за да не се размножават безконтролно. 

Рак

Месец май е перфектният момент да решите къде искате да прекарате лятната си ваканция.

Направете нещо нетрадиционно и планирайте посещение в Гана.

Столицата Акра предлага невероятни възможности за незабравимо преживяване. Обратно в действителността, или по-скоро в близкото бъдеще, месец май обещава да е влажен и дъждовен, което ще зарадва дамите и ще разори господата. 

Лъв

Някога Лъвовете страдаха от нарцисизъм и мания за световно господство. Напоследък не е така. Вашият месец май има мото и то гласи: „Крайно време е Лъвовете да излязат от мишите си дупки и да се изправят лице в лице с проблемите си“. В противен случай рискуват да им обърнат гръб, а когато застанеш с гръб към проблемите си, те нищо чудно да се възползват от ситуацията. Истинските Лъвове ще ме разберат. 

Дева

Месец май предлага толкова много празници и имени дни, което за зодия Дева е изобилие от възможности: да избере идеалния подарък, да организира перфектното парти изненада, да направи най-якия възел на панделка и след това да излезе в отпуск, защото нервите им са се сринали за глупости още по Гергьовден. 

Везни

На 6 май имениците не е зле да почерпят. Останалите пък да си сменят името и пак да почерпят, веднъж се живее! На 9 май по случай Деня на Европа е подходящ момент да си купите нов автомобил с колекционерска стойност. Особено символично решение от ваша страна би било той да е произведен от кървавите ръце на заточеници в трудов лагер в Съветския съюз като трибют към Червената армия. 

Скорпион

Една от най-характерните черти на месец май е, че когато и да кажеш „май ще вали“, то винаги си прав. В тези моменти

Скорпионите се превръщат в истински лъвове и нападат жертвите си с неприлични предложения от типа на „това време е само за секс“

и „искаш ли да ти помогна да си пуснеш дрехите на центрофуга“. Тия номера ги знаем! Скорпионите винаги прибягват до тях в ситуации, в които жертвата е с притъпени инстинкти за самосъхранение. 

Стрелец

Не стреляйте напосоки, бъдете прецизни в делата си! Нептун е в Козирог, което обикновено е период, в който ви слагат рога с тризъбец. На никого не му е приятно, но е само за един месец. През юни ще върнете „жеста“. Баси как мина и тая година... Напомнете ми тогава да ви кажа как. Консултацията за семейни проблеми и изневери е 15 лв. с ДДС. 

Козирог

През месец май си подарете романтична екскурзия, защото през юни ви се очертава да ходите предимно до работа и до магазина, но затова по-натам. Отидете до място, където никой не е чувал нито за Кирил и Методий, нито за брат му, и пуснете тъжна сълза в памет на последното безпросветно изречение. 

Водолей

Посетете местно училище за 24 май и изрецитирайте „Върви, народе възродени“ пред абитуриентите, след което им разкажете как им остават

още 4 години безгрижие, преди животът да ги сгази и да се превърнат в развалини като вас.

Иначе месецът няма да е толкова лош, като изключим това временно излизане от релсите.  

Риби

Този път не ви бъзикам. Наистина има голям шанс да правите секс този месец, и то даже повече от веднъж! Което е със 100% повече от последните няколко месеца, даже и година. За да се сбъдне прогнозата ми, направете любовно биле от кръв от заек, стрит прашец от обица от тракийска носия, 10 милиграма душ гел Dove, 20 г кайсиева ракия и впръскване от парфюм на „Пако Рабан“. Намажете билето в основата на входната врата на сградата, в която живеете. Гарантирам успех!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, рецепти за агнешка плешка в пещ или за агнешка главичка в шкембе, потърсете ме на щанда ми за био продукти до алжирската градинка! Св. Георги е убил змея, но вие бъдете по-толерантни към другите видове!

Рап боговете Wu-Tang Clan скачат в Балканите

Магията на Meadows in the Mountains слиза в града

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв