Victoria's Secret Fashion Show 2013

Тазгодишното шоу на легендарния лейбъл вече е факт, а днес ще бъде излъчен и записът

  • 10.12.2013
  • от Ели Цонова

Ежегодното шоу на Victoria’s Secret е онова събитие в модния бранш, за което всеки модел си мечтае. Ивентът, на който се представя новата колекция на световноизвестния лейбъл за бельо, отдавна не е просто модно шоу, а трамплин, който изпраща моделите, участвали в него, сред най-добре платените в бизнеса.

 

Както всяка година, и тази шоуто се състоя през ноември, а днес ще бъде излъчено. Не е нужно да ти обясняваме по какъв начин да се сдобиеш с него, а само ти напомняме да не го изпуснеш. Тази година беше представен и специален сутиен, направен ръчно от скъпоценни камъни, на стойност 10 милиона долара. Честта да го носи се падна на Candice Swanepoel, която седмици наред бе придружавана от специална охрана, докато течеше подготовката на събитието.

Victoria's Secret, Fashion Show

 

Въпреки че Miranda Kerr напусна ангелите по-рано тази година, колежките й направиха уникално шоу, което ще можем да гледаме на запис само след няколко часа. Освен за феновете на модата шоуто ще е интересно и за любителите на музиката – участие на живо имаха Taylor Swift, A Great Big World, Neon Jungle и Fall Out Boy.

А ако ти е интересно как е започнала историята на лейбъла и кои са моделите, хвърли един поглед на статията ни, посветена на тях.