Здравей лято, здравейте момичета с новия Nike Air Force 1 High LX

Цяло лято тръпнем в очакване и той най-после е тук! Новият модел – Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens.

0 коментара Сподели:

Здравейте, момичета! Знаем, че цяло лято се чудите с каква красота да зарадвате краката си и търсите нещо, което ще пасне идеално на всяка феерична рокля, на всички къси дънкови панталонки и на всеки аутфит, който сезонът предполага. Е, и ние като вас нямахме търпение лятото да ни донесе мечтания модел кецове и за всеобщо щастие те вече са тук! Подобно на останалите фенове на тази марка, когато беше обявен Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens, ние му отделихме заслужено внимание.

Този модел е уникален в сравнение с другите Nike Air Force 1 High LX colourways, лимитираната му версия комбинира съвременен дизайн и класическите характеристики на Nike.

Като част любимия ни лозунг на Nike – „Just Do It“, който е вече на 30 години, новият модел Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens е изцяло брандиран с логото „Just Do It“, а самата обувка е изработена от свежа бяла кожа. В допълнение яката около глезена е с пяна и има лента за стесняване, както и „Air Unit“, което придава на модела допълнителен комфорт и мекота при стъпване.

Белите красоти са идеални за динамичното лято, няма да изморят крака ви и ще са точната компания при дълги пътувания, вечерни крайморски разходки, натоварен ден в града или незабравими приключения в някоя далечна дестинация. Заради дизайна и изчистените си цветове те ще паснат на всяка дреха в гардероба и естествено ще ви донесат така любимия небрежен спортен шик. Не забравяйте, че може да ги съчетавате и с по-бизнес визия, което ще разчупи допълнително летните ви модни експерименти, а за среща с приятели в лежерните ваканционни дни са попадение право в целта.

За финал казваме – момичета, ако все още търсите нещото, уникално за носене през най-хубавото време в годината, то тогава не виждам причина това да не бъде новият модел Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens! Не е късно… лятото е все още пред нас, а моделът те очаква в Buzz Sneaker Station точно тук.

Тези и други модели sneaker-и може да намерите в спотове на BUZZ на адрес:

София, Paradise Center, ниво 1
София. The Mall, ниво 0
Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1
Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

 www.buzzsneakers.bg

За още мода – виж Моден харем или нашите предложения как тюрбанът може да бъде сред новите ти любимци.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *