Спечели си двойна покана за концерта на La Coka Nostra

Появяват се на българска сцена за първи път, въпреки че групата отдавна си е извоювала важно място сред любимите тракове на хип-хоп феновете у нас

0 коментара Сподели:

Ако ъндърграунд хип-хопът има име, то е La Coka Nostra. Момчетата от САЩ започват през 2004 г., почти на шега, без намерение дори да записват албум. Парчетата им обаче придобиват свое специфично звучене и се превръщат в емблема на хип-хопа, а сега българската публика за първи път ще има възможността да чуе на живо едни от най-знаковите произведения на групата.

Концертът ще се проведе на 18 юли в клуб „Маймунарника“, като част от европейското турне La Coka Nostra – „Аll In Togather Now“ European Tour 2018. Участието у нас се случва благодарение на новата платформа за хип-хоп събития в България – All School Hip Hop League.

Идеята на проекта е да обедини артисти от всички краища на хип-хоп света и така да даде възможност на повече хора да станат част от културата на графитите, брейк денсинга и DJ-инга. Платформата си е поставила за цел да събира изпълнители от България и света, като концертът на La Coka Nostra демонстрира именно това. Редом до хип-хип гигантите ще чуете едни от най-добрите български артисти в жанра, като Източен блок, UGLY & Pez, Кучетата (T.H.A. & Drunken Ma) заедно с Yo One & Andre от HighAss Еnt., един от най-добрите дамски представители на хип-хопа в България – Маги, Roof Rhymez, Shadow Lab. (в състав: Sekta, ПРИМ, НЕМА, MishMash и N.Kotich) и актуалните Murda Boyz, а DJ ще бъдат The Usual Suspects.

Въпреки че La Coka Nostra се появява на българска сцена за първи път, групата отдавна си е извоювала важно място сред любимите тракове на хип-хоп феновете у нас.

Текстовете засягат теми, като политика, зависимости, смърт, насилие, създаване на семейство и привличат със своята неподправена откровеност.

В рамките на 3-те издадени до момента албума са се включили много емблематични артисти, като Snoop Dogg, Bun B, Sick Jacken, B-Real & Sen Dog (Cypress Hill), Immortal Technique, Big Left, Q-Unique. Самата група пък претърпява няколко метаморфози през годините, а на европейското турне ще видим основателят Danny Boy (oт House of Pain) заедно с Ill Bill (Non Phixion и Heavy Metal Kings), Slaine и DJ Eclipse.

Понеже не можем да скрием вълнението си от дългоочакваното събитие и ни се иска повече фенове да получат възможността да се срещнат с La Coka Nostra на живо, подаряваме 2 билета за концерта. Единственото, което трябва да направиш, е да ни споделиш в коментар под статията с кого ти се иска да отидеш. Имаш време до  16 юли, когато теглим късметлията.

Билети можете да откриете в мрежите на Bilet.bg и Eventim.

За повече информацията можете да следите Facebook страницата на събитието.

–––––––––––––––––––––

Честито на Yasen Taha! Молим да се свърже с нас на лично за повече подробности как може да си вземе билетите.

Благодарим на всички за участието и късмет следващия път 🙂

От хип-хопа към хипарията, 5 филма за вдъхновение тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *