В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА: 25-27 МАЙ

Какви да ги вършиш в София този уикенд

0 коментара Сподели:

Този уикенд ще те разходим из няколко парти дестинации, които да те раздвижат, но ако това не ти стигне, сме предвидили и специални благотворителни йога активности в парка. През останалото време ще се отдадем на вкусни приключения и артистични изследвания на бъдещето.

Sofia Beats w/ Jay Scarlett (UK) / Low Heat / Boyan / 1000names
25.05. петък, Mixtape 5

С нетърпение очакваме вечерта на Sofia Beats. Този път зад пулта ще чуеш Jay Scarlett, Low Heat, Boyan и дуета на Margg и Nikko 1000 names. Подготвили сме се за live сетове и много качествени бийтове в компанията на приятели.

HIIT Yoga Charity
27.05, неделя, Кучешки парк

Ако обичаш активния начин на живот, предложението ни за йога в парка е точно за теб. Комбинираме го с прекрасната благотворителна кауза за събиране на средства в помощ на общинския приют за кучета в Богров.

That Divine pres. Division w/ Valdy & Mark_K
25.05, петък, TELL ME

Tell me ни събира за още едно издание на Division. Този път главните замесени са DJ Valdi и Mark_K. Подготвили сме се за танци цяла нощ, а звукът ще се движи между трайбъл звученето на идващото лято и дарк вибрациите, на които не може да се наситим в ранните часове.

American Pancakes Weekend vol.6
26.05, събота, Percolate Coffee Shop

Едва ли има някой от нас, който не обича американски палачинки с кленов сироп и плодове. Този уикенд ще се отдадем на страстта към хубавите неща и ще ги миксираме с чаша ароматно кафе и добро настроение.

Павилион на утрешния ден – 12 години фондация Credo Bonum
25.05, петък, Credo Bonum Foundation

Фондация Credo Bonum ще започне големия разговор за бъдещето чрез изкуство. Можеш да видиш видео и аудио инсталации на 10 български съвременни артисти, които ще покажат виждането си за бъдещето.

Ако освен приятен уикенд искаш да имаш и щастливо музикално безвремие с дует "Авеню" – виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *