To Blow or Not to Blow

Tрима мъже и една жена (25% за политическа коректност), две бутилки джин и един въпрос, изстрелян в нищото. „А жените възбуждат ли се, като правят свирки?”

  • 13.10.2012
  • от Станислава Коцева

Изключително тъпанарско мълчание, което ме ръчкаше в ребрата и шепнеше през зъби „отговори, не виждаш ли, че си единствената жена на масата”, последвано от мрънкането на момчета и едва доловимите „да”, „абе не”, „откъде да знам”, „май” и някак си бързата смяна на темата. Не им отговорих. Мразя да говоря за себе си по такива теми. Грозно е. Когато една жена говори за сексуалния си живот в мъжки компании, за това, как обича нестандартното, колко е разкрепостена и колко добра, можете да сте почти убедени, че ви чакат доста скучни преживявания.  


Известна съм с това, че имам най-асексуалните приятелки на света и не, те не се правят на ощипани госпожици, те просто са такива. Ако зависи от тях, свирките сигурно щяха да са забранени със закон. Момичета, 18 от всичките 52 щата отговарят на вашите условия, вече можете да си купите самолетни билети дори от мобилния телефон. Добрата новина е, че сте малко, а за нас, останалите, животът е много по-хубав. Сексът не е за хора със скрупули.
Няма ги въпросите „кога?” и „къде?”. По всяко време, навсякъде.  В началото, по средата, в края.

Да го накараш да отбие колата, в последния момент, в ей онази тясна и тъмна уличка и докато той успее да свали предпазния колан, ти вече да си му разкопчала панталоните. Да го замъкнеш от бара на плажа в куличката на спасителите. Да се скриете във фара на вълнолома. Да го издебнеш в банята, докато сте на гости на вилата на родителите му за уикенда. На последния ред в киното, на късната прожекция. Сутринта преди кафето (гарантирам ви, че целият ден след това ще е много по-приятен).Да момчета, възбуждащо е. Възбуждащо е да виждаме колко ви е хубаво. Възбуждащо е да знаем, че ви контролираме. Възбуждащо е да ви караме да ни искате все по-силно и по-силно. Дори да гледаме девствено в земята, въртейки крайчето на полата си… не ни вярвайте безрезервно. Но имайте предвид, че наистина съществува онзи процент момичета, които, като усетят ръката на главата си, която бавно ги побутва надолу, им идва само да изкрещят „о, не, ужас”. Имате два варианта: или да си ударите няколко пъти главата в стената, задето сте забърсали грешното момиче от бара, или това е жената, която обичате и се примирявате, че свирките няма да са част от живота ви оттук нататък. А ако успеете по достатъчно пичовски начин да я научите да ги харесва, едно голямо „Браво”. Не е невъзможно, в любовта има други движещи фактори освен първично. Ако все пак ви е трудно, дайте й да почете малко Педро Хуан Гутиерес. След 100–200 страници ще си имате нова жена вкъщи.

И великият въпрос: „Вътре или вън?”. Това вече наистина е въпрос на вкус, в най-буквален смисъл.

Но, момичета, имайте предвид, че когато ви убеждават в това, колко е полезно за кожата и за здравето само за да ви принудят, в повечето случаи дори те не знаят колко са прави. Истината е, че спермата е една от най-съвършените течности, произвеждани от човешкото тяло. Скъпи кремове се правят от нея, учени от Северна Каролина са установили, че жените, които гълтат, се разболяват много по-рядко от рак на гърдата, а Гордън Галъп, доктор  по психология в университета в Олбъни, Ню Йорк, открил, че спермата съдържа „хормони на щастието”. Тестостеронът, пролактинът и другите сложни дори за произнасяне неща, веднъж попаднали в женския организъм, веднага започват да се грижат за доброто настроение.

А добрата новина за мъжете е, че както към всичко хубаво, към спермата също има склонност към пристрастяване именно заради тези хормони. Грижете се за физическото си и духовно здраве, момичета.