Always Classics: новите вечни Reebok

Творческото мислене и индивидуалността са съставките в новия силует на Reebok - CLUB C X MONTANA CANS

0 коментара Сподели:

Замесиш ли имената на добри графити артисти в някой проект, резултатът винаги е впечатляващ. Този път става дума за колаборация, в която Reebok и графити райтърите Съни и Фелипе Пантоне заедно с немските експерти по цветове от Montana Cans създадоха нов силует спортни обувки, носещ името Club C X Montana Cans. Иновативната кампания Always Classic е заложила на модерната класика, а моделът на Reebok е едновременно семпъл и достатъчно цветен, за да ти носи настроение със стил.

Вдъхновен от класическите си дизайни – Freestyle Hi, Classic Leather, Club C и Workout, Reebok създаде нови такива, използвайки класическия силует като платно за композиция. За да се превърне в колоритна и въздействаща „картина“, силуетът бе запълнен с цветовете от колекцията Montana Cans и резултатът от това изкуство са 4 атрактивни дизайна – Club C Montana Cans – PURPLE, MT. FUJI, PEBBLE и MANILLA LIGHT.

Автентичният уличен стил на графити райтъра Съни е достатъчно разпознаваем, а талантът ѝ е напълно признат, за да застане повече от категорично на мъжката графити сцена и да се позиционира високо, високо. Фелипе пък е цар на цветните геометричните инсталации, което изключително го доближи до естетиката на клуб „С“ още от самото начало. С едно по-кратко и ясно изречение, рамо до рамо двамата артисти са уникални творчески визионери, а дръзкият им стил ги превърна в ролеви модели на своето поколение.

Няма да пропускаме и другите изключително важни партньори на Reebok. Това са голямото хип хоп дуо Rae Sremmund, неповторимият рапър Lil Yachty, поп звездата Ariana Grande и супермоделът Джиджи Хадид.

Със своя минималистичен стил Reebok Classic е любим сникър на атлетите на терена и извън него още от 1985 г. насам. Ако и в твоя стил индивидуалността е характерна черта, Club C Montana Cans е идеалният избор за пролетта. Всичко, което те интересува за модела, можеш да научиш тук.

Вдъхновение за пролетния мъжки гардероб  – тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *